czekam na fotele wypoczynkowe (1) zamówiłam w styczniu realizacja miała być do 30.05.2018 do dnia 08.06.2018... Cadrzyńska Małgorzata Bardzo dobre meble (1) Tylko w tym sklepie znaleźliśmy naroznik dokładnie taki jakiego szukalismy),... Janka Salon godny polecenia (1) Meble dobrej jakości w przyzwoitych cenach, ale to dotyczy sieci salonow.... Piotr
Dobry wybór (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z zakupu, jak i z obsługi. Mebelki są urocze... klientka Polecam (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Każdego klienta traktują z szacunkiem i... Zadowolona klientka CARLOS (1) Witam, właśnie otrzymałam zestaw mebli Carlos :) Muszę przyznać, że jestem... klientka PROMOCJE (1) Tak właściwie to chyba większość mebli w moim domu jest z tego salonu. Mają... Radek Polecam (1) Firma super, robi na czas i spełnia wszystkie zamówienia, nawet te... Zadowolony klient Udane zakupy (1) Bardzo przyzwoity salon, mieliśmy przyjemność kupić tam nasz wymarzony... Anita Polecam (1) Firmę Resto poleciła mi znajoma ponieważ sama do tej pory nie znalazłam... klient firmy Kupiłam i polecam (1) Firmę znalazłam przez allegro. Po obejrzeniu mebli na stronie firmy,... Joanna super sklep świetne ceny (1) Super meble w bardzo dobrych cenach wybór mebli naprawdę MEGA.Każdy znajdzie... Kamila Fotel Carlos (1) Polecam - fotel wykonany bardzo dokładnie, z bardzo dobrych materiałów,... jola