Rewelacyjne miejsce obsługa Pani Karolina:) polecam z czystym sumieniem :)!!!!
Od lat jestem stałą klientką salonu. Zawsze spotykam się z miłą i profesjonalną obsługą. Szczególnie cenię fachowość i bardzo miłą atmosferę panującą w salonie. Absolutny profesjonalizm, przemiła obsługa, wspaniałe doradztwo Pani Karoliny jest na najwyższym poziomie:)). Zawsze z chęcią wracam i wychodzę z szerokim uśmiechem na twarzy:). Przytulne miejsce kojaca muzyka spokojny Głos właścicielki salonu pomaga sie zrelaksować w czasie zabiegu:).Zawsze uśmiechnięta pełna energii wszystko dobrze zrozumiale wytłumaczy, każdy krok który wykonuje. Moja buzia po każdym ręcznym oczyszczaniu, po mikro-dermabrazji czy mezoterapii bezigłowej, wyglada rewelacyjnie śmiało mogę chodzić bez makijażu;) co u mnie zdarza się bardzo bardzo rzadko, polecam rowniez z czystym sumieniem;) kąpiel parafinowa to jest balsam na moje dłonie:)w tym okresie zabieg idealny dla Pan ktore chodzą tak jak ja bez rękawiczek a chcą mieć przy tym zadbane dłonie :) Polecam gorąco. Stala Klientka Kasia:))))która zagościła eis tutaj już na stale:)!!!Kasia