Rewelacyjne miejsce obsługa Pani Karolina:) polecam z czystym sumieniem :)!!!! (1) Od lat jestem stałą klientką salonu. Zawsze spotykam się z miłą i... Kasia ODRADZAM !!!!! (1) Nie polecam kompletnie . Wyrzuciłam pieniądze w błoto ! Byłam na oczyszczaniu... saori Rewelacyjne miejsce! (1) W żadnym innym miejscu nie zrobiono takiego wywiadu! Walczyłam kilka lat z... Magda
W końcu naprawiłem twarz!! :)))) (1) Problemy z twarzą mam od wielu lat, nigdy nie spodziewałbym się, że po kilku... Kamil Microdermabrazja , Hybryda, Monofaza (1) Serdecznie polecam korzystanie z usług bardzo profesjonalnego salonu!Miałam... Justyna F. Mikrodermabrazja (1) Byłam kilka razy na zabiegu mikrodermabrazji i jestem bardzo zadowolona.... Dominika Nie ma lepszego miejsca, w którym mogę się poczuć piękniejsza! (1) Za każdym razem wychodzę niesamowicie odprężona, zrelaksowana a przede... Agniecha Mój ulubiny salon! (1) Korzystam z usług tego salonu już od dłuższego czasu. Trafiłam z groupon-u,... agawa Mikrodermabrazja (1) Jak najbardziej TAK! TAK! Zabieg wykonany mistrzowsko. Nigdy nie wyszlam z... Olga Mikrodermabrazja (1) Byłam pierwszy raz na zabiegu mikrodermabrazji -było rewelacyjnie. Skóra... Kasia Fajne miejsce i miła obsługa (1) Super miejsce - duży zakres usług i odpowiednie wykonanie. Miło, ładnie,... M. Rewelacyjny salon (1) Atmosfera tego miejsca, pozwala sie naprawde zrelaksować!! Pani kosmetolog z... Ania S. Warto odwiedzić (1) Faktycznie warto skorzystać z oferty salonu. Nie dość, że zabiegi wykonywane... Patrycja Polecam (1) Wykupiłam kupon na manicure japoński wraz z parafiną. Byłam dziś na zabiegu -... -- Polecam (1) Kupiłam kupon na mikrodermabrazję z Grupera czy Gruponu i powiem, że byłam... Kasia