Rewelacyjny psycholog, polecam najbardziej na świecie!
Moja terapia zaczęła się we wrześniu 2016 roku i w dniu dzisiejszym miałam ostatnie spotkanie. Obawiałam się pierwszego spotkania a dziś z jednej strony smutno mi, że to już koniec... ale z drugiej nie czułam się chyba nigdy szczęśliwsza w życiu, mądrzejsza o wiedzę jaką Pani Karolina mi przekazała. Przemiła i przesympatyczna osoba o ogromnym serduchu, charakteryzująca się dużym poczuciem humoru a także empatią a co najważniejsze bardzo dobry fachowiec! Już po 1 spotkaniu miałam wrażenie, że znam się z Panią Karoliną od lat i wyczekiwałam tylko do następnego! Sumiennie przesyłała mi prace domowe, różne linki, ciekawostki, polecała książki... w efekcie tego jestem dziś inną osobą, wierzę w siebie, zmieniłam stosunek do ludzi, do mnie samej, Pani Karolina otworzyła mi oczy i nauczyła mnie jak być asertywną... Jestem Pani niesamowicie wdzięczna i będę Panią polecać każdemu kto będzie potrzebował pomocy psychologa bo Pani wykonuje swój zawód z pasją, sercem i oddaniem! Jest Pani MISTRZEM w swojej dziedzinie! Bardzo jeszcze raz dziękuję i polecam Panią najbardziej na świecie!