Rewia Filmowa

Temat dostępny też na forum: Rewia Filmowa
Opinie do spektaklu: Rewia Filmowa.
Rewia Filmowa

Teatr Muzyczny już od 20. sezonów zaprasza na Koncerty Sylwestrowe

W programie tegorocznego Koncertu, z udziałem całego Zespołu i Orkiestry Teatru, usłyszymy muzykę filmową kina polskiego i światowego, m.in: "Titanic", "Ojciec chrzestny", "Ogniem i mieczem" i "Vabank".

Jak co roku spodziewać się można dobrej zabawy, tym razem - w rytm filmowych hitów. Znane melodie filmowe ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

drogo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już myślałam, że się wybiorę, ale nie

jednak zostanę z przyjaciółmi. Za 200 peelena zrobimy sobie super imprezę z dobrą muzyką, nie na żywo bo z płyt, nie w teatrze bo w domu, ale na luzie.

Rozumiem, że noc sylwestorwa, ale jednak żal, że tak drogo.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

przegięcie

ceny nie do przyjęcia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie do przyjęcia?

Chyba żartujesz, najlepsze czyli najdroższe bilety znikają zaraz po rozpoczęciu sprzedaży w październiku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUUUUUUUUUUUper

Dawno nie widziałam tak wspaniale zrobionego spektaklu.
Fantastycne piosenki z doskonałą scenerią i pięknymi kostiumami I cz polska kinematografia II cz zagraniczna . Były tez elementy cyrkowe. Spektakl Sylwestrowy wart swojej ceny . Byłam ze znajomymi wszyscy zachwyceni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nieźle, ale nie wspaniale...

Od ładnych kilku lat chodzę na te sylwestrowe koncerty i zawsze są na wysokim poziomie, ale ten ostatni mnie nie zachwycił tak bardzo, jak poprzednie. O ile druga część była tradycyjnie świetna, o tyle część pierwsza mnie ciut nużyła. Mogła być krótsza, za to bardziej dynamiczna.
Ale na pewno warto zobaczyć tę Rewię - na szczęście są spektakle powtórkowe, polecam!
Razem ze znajomymi wspominaliśmy nieodżałowanego Pana M.Korwina.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

SUPER SUPER SUPER

Tych co krytykują zapraszam do Wiednia!!!!!!tam ta klasa zamożna poszpanuje,a to miejsce w Gdyni niech zostawi GAWIEDZI!!! wstyd Loża Szyderców . Gratulacje dla Wykonawców!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

super

byłem , widziałem ,podziwiałem , klaskałem , - było super

ja i moja grupa znajomych

OCZAROWANI - kiedy temat poważny - z powagą, kiedy lekki - z żartem; wszystko pięknie, wszyscy wszechstronnie utalentowani; a cały koncert potraktowany z przymrużeniem oka to genialny pomysł tym bardziej, że i okres odpowiedni: sylwester, karnawał
BRAWO!!!!

Tancerze!

Bylem na rewii w sylwestra, po raz pierwszy. Wspaniale stroje i dekoracje. Do tego wokale zenskiej czesci artystow. Niestety panowie posotali daleko w tyle. Musza koniecznie nauczyc sie tanczyc. Niektore popisy wokalne plci meskiej pozostawily bardzo wiele do zyczenia!

Powinni grać ponownie tę rewię

tak bym chciała.....

Inne tematy z forum

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...

Pomoc domowa (18 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Pomoc domowa . Bałtycki Teatr Różnorodności Pomoc domowa Marc Camoletti...