Karolina - opinia (1) Nie polecam, jedzenie kiepskie, obsługa niemiła i bardzo nieciekawe... Karolina inco - opinia (1) bardzo smaczna pizza, uprzejmy kucharz który szybko i sprawnie przyjął... inco Najpyszniejsza pizza w Gdańsku (2) Niechcący trafiliśmy na te pizzerie bo jest schowana w osiedlu, ale lepszej... Niedzielni spacerowicze
Nie polecam tej pizzerii! (2) Poszedlem z dziecmi na spacer! Ladna pogoda wiec zglodnielismy i... Andrzej masakra (1) Miałam okazję odwiedzić te miejsce trzy razy i za każdym razem porażka,... Sylwia Odradzam (1) Obsługa fatalna, niemiła, nieuprzejma a wręcz chamska!!! niezadowolona groupon (1) Mieliśmy 2 groupony do zrealizowania (kupione przez 2 różne osoby). Za... Anna Dziwne miejsce (1) Skusiłem się na groupon, ciekawy miejsca które znajduje się niedaleko mojego... Luke Szkoda czasu i pieniędzy (3) Kategorycznie odradzam. Obsługa na poziomie zero. Chcąc zrealizować kupon... Ewa odradzam kategorycznie (1) Podrzedny pub osiedlowy pizza o konsystencij kitu edek jamiiii (1) :) haer