Riot

Dezynfekcja, deratyzacja

Sopot, Armii Krajowej 110

Natalia - opinia (1) Profesjonalnie, szybko i skutecznie. Polecam!!! Natalia Wioletta - opinia (1) Wszystko zgodnie z planem, szybko i sprawnie Wioletta Iwona - opinia (1) Bardzo sprawnie i rzeczowo. Bardzo dobry kontakt. Polecam. Iwona
Karol - opinia (1) Bardzo szybki termin, sprawnie usunięte gniazdo Karol Arek - opinia (1) Pan Paweł przyjechał zgodnie z umówionym terminem, mimo, że na początku... Arek Jacek - opinia (1) Osy zlikwidowane profesjonalnie, szybko i po przystępnej cenie. Polecam. Jacek skuteczna usługa (1) Tak jak szybko poawiło się gniazdo os , tak szybko zostało zlikwidowane.... Alicja Lila i Adam - Banino. - opinia (1) Sympatyczny kontakt, punktualność, profesjonalnie przeprowadzony zabieg.... Lila i Adam - Banino. usuwanie os (1) bardzo dziękuje- pomimo trudno dostępnego miejsca ( pomiędzy podbitką a... Alicja Wiczlino znakomity kontakt (1) Dla mnie jako klienta bardzo ważny jest przyjazny kontakt z usługodawcą.Ten... Teresa z Cisowej Skorzystalem z uslugi i jestem zadowolony (1) Mialem wielki problem, osy zagnieżdżone w rolecie zewnętrznej... Z pelnym... Szyman Skutecznie i szybko, fachiwa porada i miła obsługa (1) Skorzystałem z usługi usuwania gniazda szerszeni i jestem bardzo zadowolony z... Jan Serdecznie polecam! Szybka reakcja! (1) Serdecznie polecam usługi tej firmy. Sympatyczny i skuteczny pracownik! Agacia Usunięcie gniazda os (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi . Bardzo szybko i rzetelnie wykonana. Polecam Piotr Sprawnie, Milo i Profesjonalnie - Goraco polecamy (1) jak w Naglowku. Przesympatyczny Pan, czerpiacy satysfakcje z tego czym sie... WS Zadowolony klient (1) Polecam, gniazdo os usunięte w godzinę od zgłoszenia. Szybka i skuteczna... Maciek Polecam firmię RIOT (1) Bardzo dziękuję za usunięcie gniazda szerszeni. Nie spodziewałam się aż tak... Natalia Pełen profesjonalizm (1) Polecam, gniazdo szerszeni zostało usunięte z bardzo trudno dostępnego... Kasia Profesjonalna usługa (1) Szybko i sprawnie usunęli gniazdo os na balkonie. A dodatkowo nie wzięli dużo... Marek