Burataa - ocena (1) Rozmokła pizza i spalone brzegi Burataa Eduardo - ocena (1) Rewelacyjne prawdziwe włoskie składniki plus genialni kucharze powodują, że... Eduardo Geph - ocena (1) Zdecydowanie najlepsza pizzeria w Trójmieście Geph
Marta - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Przesympatyczna obsługa, a co ważniejsze przepysza... Marta Magdalena - opinia (1) Dla mnie najlepsza pizza w Gdańsku Magdalena Edward - opinia (1) Kameralna, wspaniała restauracja. Świetna włoska kuchnia serwowana przez... Edward Paulina - opinia (1) Nie polecam. Na zamówienie czekaliśmy prawie godzinę (1 pizza) mimo, było... Paulina Marek - opinia (1) Super owoce morza, pasty i pizze. Do tego dobre wino stołowe w rozsądnej cenie. Marek Pysznie (1) Dobre jedzenie, ceny średnie, mogłyby być niższe Anna Dla mnie SUPER (1) Często jeżdżę do Włoch więc mam porównanie. Pizza i pasta dla mnie pierwsza... Antek Bardzo sympatyczne miejsce. (1) Szukajac miejsca w ktorym mozna by cos zjesc w walentynki nie siedzac w tloku... Gdynianin Niby ok (1) Mieli smaczną pizze ale cos sie zmienilo czy to przyprawy czy kucharz brak... Kamila Godne polecenia (1) Prawdziwa włoska pizza, makaron również dobry. Polecamy Ola Pyszna pizza!!! (1) Byłam tam 3 razy. prowadza ja Włosi. Miła obsługa. Niemal domowa atmosfera.... baa Brudno (1) Bardzo fajna obsługa. Jedzenie dobre, ale nie zachwyca. Pasta niedosolona.... Anna bardzo smaczne potrawy, świetna pizza (1) menu dobrze skomponowane, smaczne potrawy, dodatkowe menu na weekend, bardzo... Joanna Fantastycznie! (1) Po prostu prawdziwie po włosku - nic dodać nic ująć! No i jak powszchnie... mcz Najlepsza włoska pizza w Gdańsku (1) Niepowtarzalny smak pizzy, świetna obsługa i klimat. Jak najbardziej na plus.... Dolores Polecam!:) (1) Oprócz pysznego jedzenia, super przyjemna atmosfera!:) Polecam jak... Edyta Super Restauracja z wyśmienitym jedzeniem!!! (1) Polecam Wszystkim, którzy chcą zjeść smacznie i w miłej atmosferze. Krystyna