Najlepsza włoska restauracja!! (1) Genialne włoskie potrawy i przemiła atmosfera! Na pewno wrócę :) polecam!! Marysia Rewelacja!! (1) Jedzenie przepyszne! Najlepsza pizza jaką jadłam w życiu! Brawo dla kucharzy,... patka polecam (1) Bardzo fajne miejsce, super obsługa i bardzo dobre dania. Na pewno wrócimy. Piotr
REWELADCJA ! Mała ITALIA w GDAŃSKU :) (1) Bywam we Włoszech i całkiem przez przypadek trafiłam do I Pazzi... :)... Magda Po włosku. (1) Jeżeli chociaż raz byłeś w Italii, to zaczniesz szukać w swoim miejscu... Ewa bosko:) (1) przeysznie i przemiło!!! byłam już kilka razy i za każdym razem 100%... a. rewelacja! (1) Obsługa przemiła, szeroki wybór pizz i makaronów, jakich nigdzie w Gdańsku... Aga I'll be back (1) Naprawdę smak Włoszech. Byłem ze znajomymi , Wszystkim naprawdę smakowało.... Terminator Pysznie (1) Bardzo polecam. Wspaniałe dania i świetna obsługa. As Rewelacja!!! (1) Trafiliśmy z mężem na meni weekendowe.Przepyszna caponata i risotto z owocami... ALD Pyszne owoce morza!!! (1) Nie pamiętam kiedy tak smacznie zajadałem się owocami morza, chyba tylko... Hydrol I Pazzi to pasjonaci :) (1) Pasję całej sympatycznej czwórki młodych ludzi czuje się w smaku... Łasuszek Smacznie i w przemiłej atmosferze:) (1) Pyszne jedzenie, szybka i przemiła obsługa, każdy klient jest 'zaopiekowany',... Pasta lover