Roboclean

Pragnę ostrzec wszystkie osoby a przede wszystkim firmy przed zakupem urządzenia Roboclean. Ja sprzęt zakupiłam po prezentacji, gdzie pan na moich oczach wylał kawę a potem wyprał dywan. Po prezentacji ciesząc się nowym nabytkiem wyprała dywan, ale niestety plamy zostały. Niestety ma drugi dzień również zauważyłam,że ten ślad po kawie pozostał. Chciałam odstąpić od umowy, ale firma się nie zhodziła. Kupiłam ten sprzęt głównie w tym celu. Odkurza idealnie, ale nie pierze. Sprawa znajdzie swój finał w sądzie. Dzwoniłam do firmy w Gdańsku, ale pani twierdzi, zże sprzęt był przeze mnie używany i nie mogę go oddać. A jak miałam wyprać dywan? Wiadomo trzeba było użyć sprzętu. Żałuję i nie polecam raz jeszcze. Chyba, że chcecie mieć odkurzacz za tę cenę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Roboclean

Jeżeli nie minęło 14 dni od zakupu, a zakup był poza siedzibą firmy (w Twoim domu na przykład) masz prawo odstąpić od umowy (ustawa o prawach konsumenta z mają 2014). Pisz pismo, wyślij za potwierdzeniem odbioru, nie podawaj przyczyny odstąpienia bo nie musisz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Roboclean

Dodatkowo zażądałabym jeszcze odszkodowania za zniszczony przez sprzedawcę dywan
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ahh, a wystarczyło przejżeć forum 3misata przed zakupem.
Pozdrowienia od VINa dla odkurzaczowych kowboii. Jak widać oni wciąż znajdują swoje ofiary.
https://forum.trojmiasto.pl/Roboclean-opinie-t694428,1,303.html
https://forum.trojmiasto.pl/odkurzacze-roboclean-t506551,1,125.html
Polecam czytać komentarze gdzieś tak od połowy wątku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahahahahahaha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba być kretynem aby dać się naciągnąć na odkurzacz za 8 koła. d**ili nie brakuje więc nie dziwię się, że firma dobrze prosperuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...