Rocars

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Andrzeja Struga 32A

Nie polecam (1) Bardzo drogo, a jakość usług pozostawia wiele do życzenia. Przemek Polecam warsztat Rocars (1) Od kilku lat oddaje do naprawy tam swoje auto. Jestem zadowolony. Passat Polecam! (1) Trafna diagnoza, szybka naprawa, a to wszystko w rozsadnej cenie. Pani
Polecam (1) Warsztat ok. Innego lepszego w okolicy nie znalazłem Marcin ODRADZAM (1) Zdecydowanie odradzam pozostawienie tam swojego auta, właściciel, nie... Neron79 Do prostych napraw (1) Do prostych napraw ok, wymiana na nowe części itd. to jakoś sobie poradzą,... ktosktos Uczciwie i tanio (1) felgi naprostowane ,łożyska i piasty zrobione wszystko jak należy Mirek Nie polecam!!! (1) Oddałem samochód do tego warsztatu sugerując się opiniami na forum...... Michał POLECAM!!! (1) Mega polecam warsztat. W ciągu trzech miesięcy to czwarty warsztat do którego... Igor polecam (1) bardzo dobry warsztat, solidnie wykonana usługa za rozsądną cenę, fachowcy 1... kps polecam (1) Nic dodać, nic ująć. Super fachowcy. Szybko potrafią zdiagnozować a co za tym... gosc Polecam ten warsztat (1) Odkad kupiłem auto w 2008r zawsze je tam serwisuję(nissan ) zawsze wszystko... mangus TO JEST TO! (1) BYŁEM, ZWIEDZIŁEM , NAPRAWIŁEM , ZAPŁACIŁEM, JESTEM ZADOWOLONY,POZYTYWNIE... karol Szczerze polecam!!! (1) Warsztat godny polecenia,szybka i fachowa obsługa klienta. Witold Nowak