Czytałem że będą go zamykać;( (1) nieeeeeee Tomasz król cip..k Jedno z ostatnich takich miejsc (1) Miłośnicy cięższego grania nie mają w Trójmieście lekko. Tym bardziej... Jimmy dobre piwo, spoko obsługa i dobra lokacja (1) Obsługa jest bardzo uprzejma, menu jeżeli chodzi o piwa jest dość spore,... Ghost
ancalagon - opinia (1) Wspaniała obsługa, dobre piwo i przyjemna muzyka. Czego chcieć więcej? ancalagon Gorąco polecam! (1) Świetne miejsce z klimatem i obsługą której nie da się nie lubić :) polecam... Małgosia Najlepszy grzaniec jakiego piłam! (1) j.w. Jozi Miejsce z klimatem (1) W tym momencie chyba najlepszy pub dla miłośników mocnego grania (inna sprawa... Normales petarda (1) super knajpa z klimatem, doskonałą muzyką, dużym wyborem piwa i przystępnymi... ghjjgfjkf Polecam!!! (1) Bardzo kontaktowi i otwarci właściciele, wspaniała atmosfera. Mimo... Shaman jk - opinia (1) Jestem mile zaskoczona- w końcu w środku jest dodatnia temperatura, w... jk Mi się podoba (1) Nowi właściciele , nowa nazwa, powiew świeżości. Sporo się dzieje, coraz... Sabina Jest dobrze :) (1) Łatwego zadania nie mieli - sprostać niemal legendzie Trolla, ale... dali... toxx don - opinia (1) Bardzo fajna muzyka, dużo gatunków piwa i miła obsługa. szkoda pisać - lepiej... don Polecam (1) Miejsce godne polecenia. Właściciele dokładają starań, aby ciągle coś się... Wiechu Super klimat for all (1) Super knajpka ze świetnym klimatem. Jeżeli chcesz posłuchać mocnego... Meduza Zdecydowanie tak! (1) Pierwsza wizyta zaliczona wczoraj. Piwo jest tanie, atmosfera przyjazna a... Em Super miejsce. (1) Wreszcie powstała knajpa dla osób lubiących nieco cięższe i mniej komercyjne... Tetsuo