Rodizio El Toro- zdecydowana

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witajcie.
jestem zdecydowana na ta knajpkę. wybrałam menu za 170 zł. mam tylko kilka pytań do tych co mieli już tam i co mają. Czy bedziecie mieli tą orkiestre co oni polecają bądz już mieliście? Na co uważać organizując tam wesele?
Gdzie kładziecie spac gości weselnych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rodizio El Toro- zdecydowana

Melismy zespol z Rodizio... Polecamy z calego serca... Wysoki poziom grania... Niestety kiepsko z akustyka i nie wszystko co Panowie mowia z balkonu jest slyszalne dla gosci przy stolach...
My niczego nie pilnowalismy... Jedzenie na poprawiny ilosciowo oddane uczciwie, alkohol, ktory zostal, tez... Czemu mysle, ze uczciwie??? Bylo tego full... Zostalo na poprawiny, poprawiny poprawin.... I do teraz tego nie mozemy wypic... :-D
Pozdrawiam

Co do gosci weselnych... Ci co zaniemogli w trakcie wesela kimneli sie w apartamencie, ktory na czas wesela udostepnia restauracja... Po weselu, kazdy wracal do domu do Gdanska, a przyjezdna rodzinka byla ulokowana u tej na miejscu...

dzieki. a powiedz mi Karola jakie menu brałas ???

To bylo menu za 160 plus wszystkie dodatki typu szampan, wino do obiadu, kawa, herbata do oporu jak w menu za 170...

aha;) a powiedz mi jeszcze ta kapelka to gra generalnie wszytsko? byłas z niej zadowolona w pełni?

Hmmmm... "Bialego Misia" nie grali....
Graja bardziej dancingowo... I muzyke polska i latino... Goscie byli zachwyceni kapela, super integruja gosci i prowadza oczepiny...
Na weselu myslalam, ze malo bylo kawalkow do "wyszalenia sie", jednak teraz dochodze do wniosku, ze dobrze, bo goscie zaimast wybawic sie padliby przy stolach i koniec tancow by bylo...
Jakbym miala jeszcze raz wyprawiac wesele tez bym ich wybrala...
Wesele zalezy glownie od kapeli...

a zabawy jakies fajne były? mi generalnie chodzi o to, żeby jedne z panów zachęcał do zabawy i dobrze prowadził imprezkę.
boję się własnie tego, że nie podejdzie mi kapela. chciałabym też puścić swoją muzykę jak oni bedą odpoczywać. można tak?

Karolcia jak byś mogła mi przesłac jakies 2-3 zdjęcia ze swojego wesela, żeby bylo widac salę i kapelę i oczywiście was jak byś chciała:) chcialabym zobaczyć ustawienie stołów. fajnie je ustawili?

ps. jezeli sie z nimi podpisze umowę i wpłaci zaliczkę to przy zerwaniu umowy płaci sie jeszcze jakąs karę? o zaliczcie wiem, że przepada ale czy sa jakieś inne konsekwencje?

Dziewczyny czy moglybyscie przeslac mi na maila wasze menu z Rodizio z wszystkimi dodatkami,co macie na obiad itd. Z gory dziekuje

aha karolcia a za 160 miałas ciasta albo tort w tym? mi kobieta powiedziala, że musze dopłacic 1500 zl i będę miała ciasta i obowe w tym:) a jak było u ciebie?

My nie bralismy tego baru z ciastami i tortem za 1500... Sami kupowalismy cisata i tort-pycha!!! Tort co prawda mielismy w prezencie ale za ciasta zaplacilismy 270 zlotych i bylo ich po pierwsze mnostwo a po drugi pyszne i takie jakie chcielismy....
Zdjecia Ci podesle, mam nadzieje, ze masz maila w profilu... musze tylko poszperac. Poki co nie mamy jeszcze profesjonalnych zdjec tylko takie od gosci...
Stoly sa ustawiane w tzw. "grzebien" jest to naprawde super praktyczne i fajnie wygladajace ustawienie...
Chcielismy miec tylko nakrycia biale - a byly lososiowe, ale wygladaly tez elegancko... Nie zbierajmy pianki z gó..a... jak glosi madre przyslowie.
Pozdrawiam

A CIASTA skąd braliscie?

mój mail to madzioszka2006@wp.pl

chcialabym jeszcze dowiedziec się o to skąd brałaś fotoreportera?

Ciasta bralismy z cukierni w Pruszczu Gdanskim - maja swoje filie rowniez w Gdansku... Hmmm... nazwy nie pamietam, musialabym sie dowiedziec. Ciasta pyszne, jak domowe... Wszystko w dniu wesela dowiezione zostalo do Rodizio... razem z tortem (tort tez z tej cukierni)... a tam czekalo na nas w chlodni... Nie mielismy tego na glowie...
Tort polecam u nich rowniez... mial trzy pietra, kazde pietro inny smak... Orzechowe pycha, ale wszystkie smaki zebraly duzo komplementow od gosci...

Fotografowie to Ania i Marcin z Black&White... Polecac ich nie musze, byl to genialny wybor... Sa tego dnia dla tylko dla Pary Mlodej i to sie czuje...

Kamerzysty nie moge polecic... Zero wspolpracy, betonowy bucik i te sprawy... Jak sie przykleil w Rodizio do barierki, to juz tak zostal do konca (po tym jak sie odkleil od stolika, zastawionego jedzeniem... i nic nie krecil przez godzine, bo przeciez by mu ostyglo!!!).
Choc nie mowie hop, bo filmu jeszcze nie widzialam...

Zdjecia poszly na maila...
Pozdrawiam

karola dzieki za zdjecia. Sukienkę mialaś prześliczną. Obawiam się tylko, że jest troszke mala sama do tańczenia jak myslisz? Proszę poszukaj mi namiary na tą cukiernie i dzieki za B&W włansie o nich myślalam!

U nas bylo 72 osoby... Duzo osob tanczylo, bo wiekszosc bylo mlodych...
Pamietaj nigdy nie bedziesz miala tak, ze wszyscy sa na parkiecie... Moze z malymi wyjatkami - pierwszy taniec, oczepiny, zabawy...
Tez balam sie, ze miejsca bedzie za malo, ale bylo w sam raz... przynajmniej na te liczbe gosci... Duzo gosci stalo na tarasie, gdzie palili i stamtad przez szybke patrzyli na bawiacych sie, posrednio uczestniczac w zabawie....
wiem, ze w Rodizio sa organizowane wieksze wesela, angazujace czasem 2 sale... Popytaj, moze ci doradza jak u nich bylo z miejscem...

co to za kamerzysta? daj znać na priv - żebym przypadkiem na niego nie trafiła :)

Jesli chodzi o zdjecia stolow, ich ustawienie i przystrojenie zerknij tu:

http://www.filmart.pl/rodizio/index.html

Co do kamerzysty nie jest on wymieniany na forum.... Nie mam jego wizytowki, jak znajde, to dam znac... A poza tym moze film bedzie rewelacyjny... :-D

aha ! karola pamietaj tez o ciastach

film będzie przyrodniczy, taki z Animal planet ;D , gdzie pan instaluje się na samochodzie i przez dwa tygodnie obserwuje, jak się kotki bawią. Żartuję. Nie martw się filmem, nawet jak nie będzie rewelacyjny, to są wspomnienia, opowieśći itp. A moze pan was zaskoczy i zrobi dynamiczną superprodukcję :-) ? Booziaki !

Cale szczescie filmu nie oglada sie tak czesto jak zdjec... To one lapia najwspanialsze wspomnienia...

Wczoraj kamerzysta nas zaskoczyl... Powiedzial, ze ma 6h materialu i to przegladal i wszystko jest tak super, ze szkoda wycinac...

Ja to widze tak - len z niego smierdzacy i najchetniej zgral by wszystko jak leci... a my pol dnia bedziemy to ogladac... Co za patafian...
Tylko czemu czekamy juz na to 2 tygodnie...

lepiej wez sobie 3 h filmu bo 6 godzin kto to bedzie tyle oglądać:) moja znajoma ma 4 godziny i jeszcze nikt dobrze filmu nie obejżał;)

Witam
Link do strony z dekoracjami stołów w Rodizio mógłby sugerować że film robił "Filmart"
Informuję że Filmart nie filmował wesela dla Karoli81

Podalam strone gdzie Madzioszka moze zobaczyc dekoracje i ustawienie stolow w Rodizio... A nie wyczyny Pana Kamerzysty...
Jeszcze raz powtarzam, ze nie filmowal u nas nikt z Weselnika...
I dla uspokojenia "nasz" Pan nie ma swojej strony....
Pozdrawiam

karola81.....
mozesz mnie rowniez podac namiary (nazwe chociaz) na ta cukiernie z pruszcza?? bardzo ladnie prosze:)

Nie ma sprawy ;-)
Pozdrawiam

elo filmart napisałam do was maila :) mam nadzieje, że szybko opiszecie~.

Jest to cukiernia Want.. z Pruszcza... Na bank maja swoja filie we Wrzeszczu w takich bialych budkach przy podstawówce na Legionow...
Najlepiej podejsc lub podjechac do nich i posmakowac ciast...
Jesli chodzi o numer telefonu to nie mam bezposredniego do cukierni...
Jak zdobede to dolacze...
Pozdrawiam

Jesli chodzi o tort to oprocz tego, ze extra smakowal, to wygladl super...
Jak go zobaczylam, to szczena mi opadla bez kitu....
Jestesmy bardzo zadowoleni.

Ty chyba jesteś głupia , przecież te torty to jeden wielki kicz , z wyglądu jak i ze smaku , tandetne jak z wioski a smakują mdło jak mydło. To ,że ty nie masz wyczucia to trudno , ale nie kituj innych.

a może się zaloguj soro masz czelnosć kogos obrażać? jest takie łacińskie przysłowie, że o gustach się nie dyskutuje.
Ponadto forum służy do wymiany informacji właśnie o tym, co się komu podoba, co komu smakowało a co nie. Pójdę, spróbuję i będę wiedzieć, czy mi pasuje, czy nie. A nazywanie kogoś głupią z powodu gustu świadczy o twoim poziomie. Nie pozdrawiam.

:) i jak tam przygtowania na najbliższe wesela w Rodizio?

w toku.... ciagle szukamy zespolu....za sukienka bede sie rozgladac po sesji (bo kurcze jeszcze mi zostalo) :D

Lenka a kiedy ślub? Ja też zastanawiam się nad zespołem i fotografem:) naszczęście mój termin jest żadki wiec myślę, że nie będzie wiekszych problemów

myśle wlansie kiedy mam wpłacic zaliczke i ile jeżeli mam ślub 25 grudnia 2006 roku. jak myslicie?

hehe
nasz slub jest 26 sierpnia 2006:) fotografa juz mamy, zespolu ciagle szukamy...a suknia-jak juz pisalam-po sesji:D

ładny termin:)

ile płaciliście zaliczki?

i ja się dołączam do zwolenniczek Rodizio :) nasze wesele już za 1,5 tygodnia, jak będziemy po to napiszę jak było :) Powidzenia w przygotowaniach

Napisz nam koniecznie jak się udala szampańska zabawa.

ps. jak bedziesz chciala wyslij mi jakieś zdjecie:)

napewno napiszę :)

a jak to jest z tym zespołem z Rodizo czy płacąc kaucję za salę trzeba dać zaliczkę dla zespołu? jak wy mieliście?