Od 6 lat regularnie co pół roku robimy sesje rodzinne. Na Rafała trafiliśmy przez przypadek (ale z polecenia) i zrobił nam najlepsza jak dotąd sesje rodzinna. Na pewno wrócimy do niego nie raz. Atmosfera podczas sesji genialna. Jego podejście do dzieci super.Miejsca, ktore sama wybrałam były szczerze mówiąc średnie, a na zdjęciach wyglądają magicznie! Rafał ma super oko. To, co jest rownież ważne, to cena. Bardzo niska. Do tej pory za sesje rodzinne płaciłam 3 razy wiecej! I to w małych miastach, nie w Warszawie ;) Rafał bardzo sie starał sprostać wszystkim moim oczekiwaniom i prośbom. Odtworzył wszystkie ujęcia, ktore sobie zapisałam na pinterescie i bardzo chciałam mieć i teraz mam. Dużym plusem jest tez to, ze dojeżdża do klienta wszedzie. I jeszcze jedny ogromny plus : kontakt mailowy:bardzo rzetelnie, szybko odpisywał na wiadomości i był słowny. Niestety jest tez jeden minus, o którym muszę napisać. Zdjęcia sa tak piękne, ze nie moge sie zdecydować, ktore dać na fb, a ktore do ram na ścianę. Zabraknie mi ścian zeby wszystko zmiescic ...I muszę kupic wiecej ram, jechać po nie do ikei,a wyjazd do ikei oznacza kłótnie z mężem, bo kupie cały kosz, a nie tylko ramy ;) :D