Najlepszy!!! (1) W sierpniu tego roku Rafał zadbał o to, byśmy mieli cudowną pamiątkę z... Kasia i Kamil REWELACJA polecam (1) Rafał jest bardzo komunikatywny i kreatywny. Bardzo przykłada się do obróbki... Łukasz i Sylwia Serdecznie polecamy (1) Serdecznie polecamy Fotostudio77 jako niesamowitą pamiątkę z ważnych w życiu... Anna
Rodzinna2+2 sesja plenerowa w Gdyni (1) Od 6 lat regularnie co pół roku robimy sesje rodzinne. Na Rafała trafiliśmy... Kasia M Ślub i sesja ślubna Kinga Mateusz 02/06/2017 (2) WRAZ Z ŻONĄ MAMY NADZIEJE ZE TO NIE BYŁA PIERWSZA I OSTATNIA SESJA Z TOBĄ I... Osiński Mateusz Najlepszy!!! (1) W sierpniu odbyl sie nasz slub, a za oprawe zdjęciową w tym dniu oraz podczas... Zuzanna Szurmiej Beata - opinia (1) Z Rafałem spotkaliśmy się na sesji mojego 3-miesięcznego syna. Stworzył ze... Beata FOTOSTUDIO77 (1) Pól roku temu zrobiliśmy sobie sesję rodzinną u Rafała. Julka, 2 lata, mąż,... Kasia POLECAM!!! (1) Jeśli szukacie odpowiedniego fotografa na Wasz jeden z najpiękniejszych dni w... Joanna Profesjonalista w każdym calu :) (1) Współpraca z Rafałem to czysta przyjemność nie wyobrażamy sobie innego... Krysia i Bartek Profesjonalista (1) Świetna współpraca podczas sesji zdjęciowej, rzetelność fotografa i doskonaly... Aga Sesja slubnaa (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Rafała. Przesympatyczny i kreatywny... Natalia Kreatywny fotograf na ślub i nie tylko (1) Muszę powiedzieć że praca i efekty w postaci zdjęć są wspaniałe nie... Piotr Profesjonalny Fotograf i Swietna atmosfera (1) Pan Fotograf i jego zona spisali sie znakomicie. Bardzo profesjonalna obsluga... Alicja REWELACJA (1) Zdecydowanie polecam ! :) Uchwycone najpiękniejsze chwile z naszego ślubu do... Karolina Fantastyczny fotograf (1) Współpracowaliśmy z Rafałem przy naszych zdjęciach próbnych. Jest on świetnym... Gosia POLECAM!!!! (1) Rafała jest profesjonalistą w tym co robi oraz posiada dużą pasję do... Kasia Santolak Zdecydowanie polecam (1) Mieliśmy przyjemność poznać Pana Rafała i jego uroczą żonę podczas sesji... Agnieszka Profesjonalista z pasją (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni ze poznaliśmy pana Rafała, po obejrzeniu... Monika i Łukasz Kreatywnie ,profesjonalnie (1) Pan Rafał podchodzi do zdjęć bardzo profesjonalnie ,precyzyjnie obmyśla... Izabela