Tort dla przedszkolaka (1) Zamówiłam torcik dla przedszkolaka był piękny, bardzo kolorowy i pyszny. Cena... Angelika tort urodzinowy (1) Zamówiłam tort urodzinowy. Przy odbiorze okazało się, że mam zapłacić więcej... Monia Tort Angielski (1) Na urodziny Syna kupiam Tort angielski, Byl pieknie wykonany. Niestety po... Ala
TORT (3) OSTATNIO KUPOWAŁEM TORT NA URODZINY SYNA,TORT OKAZAŁ SIĘ BYĆ STARY I... ARTUR Niesamowite torty (1) Zamówiłam tort z dekoracją angielską i to co otrzymałam to poprostu dzieło... Elżunia Super !!! (1) Wszystko jest smaczne a ceny bardzo przystępne. Promocje cotygodniowe to... Kamila pychotka (1) Wasze ciasta i drożdżówki są wspaniałe. o niebo lepsze niż od... a chlebek... kasia Każda cukiernia ma swoje "rodzynki" (1) Kiedyś przez przypadek wstąpiłem na Wzgórzu Mickiewicza, urzekły mnie... Marcin Socha Bardzo dobre wyroby (1) Często kupujemy w tej cukierni jabłecznik z pianka i serniki, zawsze są... Bożena i Darek polecam (1) bardzo dobre wypieki!swieze i smaczne ciasta i torty!najwazniejsze ze bez... basia Odpowiedz na anonim (1) Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że klientka zapłaciła za 1,5kg tortu o czym... Krzysztof Knitter Najobrzydliwszy tort, jaki jadłam, ... (1) Zamówiłam tort węgierski dobrze nasączony do 1,5 kg maksymalnie, pani... ja