Roletomania

Żaluzje, rolety i markizy

Gdynia, Stanisława Filipkowskiego 12

Jola - opinia (1) Wszysto ok. Polecam. Szybki i czysty montaż Jola Nie polecam (1) Absolutny brak odpowiedzialności!!!Najpierw 2,5 tygodnia czekaliśmy na... orsini Polecam! (1) Bardzo profesjonalna firma. Czas realizacji krótki, od pomiarów do montażu... Zuzia
Gorąco polecam :) (1) Profesjonalny montaż rolet oraz żaluzji pionowych, sprawnie czyściutko i w... Kalina- tkaniny meblowe Super (1) Super - Jak w temacie. Polecam Mati Polecam! (3) Rewelacyjna obsługa. Pan miły, kulturalny, konkretny, świetnie doradza.... Małgosia bardzo dobra relacja jakości do ceny (3) tak jak w tytule + krótkie terminy+ słowność za ofertę "tylko " 5 ponieważ... sebastian jankowski cena niska,jakosc niska (2) jesli chcesz miec dobra to musi kosztowac,nie ma tanio i dobrze-jak tanio to... areil plisy rozwalily sie (2) plisy plastik kiepskiej jakosci ,niska cena,wyrzucone pieniadze pawel Pełen profesjonalizm (1) Zamawiałem rolety do veluxow i do okien. Pan jest bardzo uprzejmy, szybko... Karolina zadowolona (1) Miły pan w ciągu tygodnia zamontował nam rolety jakie chcieliśmy. I to w... Anna Rewelacja (1) Bardzo szybka obsługa, wtorek pomiar montaż w piątek. Obsługa miła i... Kinga polecam z czystym sumieniem! (1) ponownie zalozylam rolety ( w innym mieszkaniu) i ponownie komentarz... Ania POLECAM! (1) Firmę wybrałam pod wpływem bardzo dobrej opinii i sprawdziły się one i w moim... Gosia Polecam , badzo solidna firma !!! (1) Witam , skorzystałam z usług firmy po raz drugi i jestem bardzo zadowolona z... Marzena ,Sopot super!! (1) wszytko na najwyższym poziomie!! szybko, solidnie , przystępna cena. POLECAM!!! AGnieszka super (1) Moim zdaniem jakość usługi na najwyższym poziomie, przy bardzo... Przemysław Andrzejewski rewelacja (1) Polecam wszystkim tą firmą. po mimo że mieszkam w Różynach a pan jest z Gdyni... Joanna Nic innego tylko polecic innym (1) Ceny bardzo przystępne,w tym dojazd pomiar i montaż gratis. Rolety zamówiłem... Mateusz Zdecydowanie polecam ! (1) Bardzo porządna firma. Zdecydowanie polecam. Duży wybór materiałów, szybki... Milena