Rolletic
Od jakiegoś czasu przychodzę tutaj na Rolletic. Niestety salon ten nie dorównuje poziomem innym salonom z Rolleticiem - pokój, w którym stoją 3 urządzenia do masażu jest bardzo malutki i ciasny, przebieralnia jest wydzielona w nim za pomocą zasłony i nie sposób do niej wejść w więcej niż jedną osobę - nawet samemu jest ciasno i niekomfortowo.
Niestety także obsługa, w porównaniu do innych miejsc tej sieci - pozostawia wiele do życzenia.
Mam nadzieję, że uda się wprowadzić drobne zmiany, gdyż chcę do Was dalej przychodzić, a maleńka przebieralnia i powierzchnia, na której stoją urządzenia oraz brak obsługi na sali oraz wyższa cena niż inne salony przemawiają za odwiedzaniem innych lokalizacji.
Niestety także obsługa, w porównaniu do innych miejsc tej sieci - pozostawia wiele do życzenia.
Mam nadzieję, że uda się wprowadzić drobne zmiany, gdyż chcę do Was dalej przychodzić, a maleńka przebieralnia i powierzchnia, na której stoją urządzenia oraz brak obsługi na sali oraz wyższa cena niż inne salony przemawiają za odwiedzaniem innych lokalizacji.