Roma Łapino - śłub i wesele

Czy ktoś brał ślub i robił wesele w namiocie? jeśli tak to poprosze o opinie. Czy znacie jakieś podobne miejsca gdzie można zawrzeć związek małżeński na świerzym powietrzu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Roma Łapino - śłub i wesele

dziewczyny fajny pomysł..
tylko troche 'ograniczony' .. w czasie.. nam zalezalo zeby kazdy mogl wziasc w niej udzial i daltego pazdziernik.. :)
ale pewnie ze jezeli ktos sie znajdzie chetny to fajny pomysl z tymi dziewczynami co maja slub w romie.. ja niestety mam dopiero 20 sierpnia.. no ale zycze powodzenia :P

A jeszcze pomyslalam, ze nawet jesli ktos sie tu nie udziela to mozna poprosic w osrodku o jakas forme kontaktu z innymi dziewczynami, domyslam sie, ze nie dostaniemy nr telefonow, ale mozna poprosic zeby te osoby skontaktowaly sie z nami.

Mam nadzieje, ze nie naraze sie kolezankom, ktore maja sluby w pozniejszych terminach no i Roksanie, ktora w ogole pomysl wprowadzila w zycie z innymi forumkami, ale naprawde uwazam ten pomysl za swietny a jestem ograniczona czasowo (tzn mam taaaaaaka wielka nadzieje, ze bede)

Karolcia dziewczyny z weselnika sie skrzyknely i organizuja poslubna sesje zdjeciowa w sukniach w pazdzierniku. Jest juz 15 albo wiecej chetnych. Uwazam ze to super pomysl bo fotki takie sa rewelacyjne i swietna pamiatka. Ja mam szczerze mowiac nadzieje ze w pazdzierniku juz nie wejde w swoja sukienke i ze juz nie bede mogla latac samolotami zeby na ta sesje przyleciec :)
Mam slub w Romie 7 sierpnia i bede w Polsce do 14 i pomyslalam, ze dziewczyny ktore maja slub w Romie w podobnych albo wczesniejszych terminach (a widzialam tu kilka) moglyby sie skrzyknac i zorganizowac taka sesje np. w osrodku krotko po slubach (fajnie by bylo przed 14 sierpnia :). Mialybysmy super pamiatke.

Lu mozesz mi przybliżyc o jaką sesję chodzi bo ja byłabym zainteresowana, tylko kiedy??Jeżeli chodzi o fotografa to moja ciocia jest fotografem!! Ja mam ślub 5 sierpnia w Romie!
Pozdrawiam

Tak mi przyszlo do glowy po przeczytaniu watku o forumkowej sesji fotograficznej - rewelacyjny pomysl. Pomyslalam ze moze my tez bysmy sobie taka sesje zafundowaly w Romie, nie jest nas tu duzo wiec pewnie bedzie latwiej to zorganizowac a i nie musialybysmy czekac do pazdziernika. Gdyby bylo nas nawet 4-5 tobylby to malutki koszt. Co sadzicie?

A ja mam bardzo mieszane uczucia jeśli chodzi o ślub i wesele w Łapinie . Widziałam kasete od znajomej z wesela . Wystrój sali to porazka a trzeba zapłacić 500zł .Poprawiny 1000zł . Obsługa z tego co widziałam nie jest profesjonalna delikatnie mówiąc . Ślub w kapliczce następne 500zł za dekoracje i bez oprawy muzycznej , we własnym zakresie trzeba sobie załatwić. Miałam zamiar tam mieć wesele ze względu na urok ośrodka i terenu . Poprostu jest tam ślicznie . Tylko kierowniczka zachłanna jak na mój gust . Za wypożyczenie pokrowca 6 zł na jedno krzesło. Rozmawiając z koleżankami dowiedziałam się że wszędzie za wystrój stołów się nie płaci jedynie , kwiaty i świece a tam za wszystko .

Jezeli chodzi o mloda pare to maja dostep do toalety w domku a reszta w tym budynku z tylu namiotu. Ja mam dla kazdego goscia w prezencie parasol z naszymi imionami i data slubu, na pamiatke no i w razie deszczu lub slonca podczas slubu:))

niedaleko namiotu, za chatą grillową, taki mały budyneczek :)
pytałam pani dyrektor jak to jest podczas deszczu? czy mam kupić jakieś parasole dla gości?? podobno rozstawiają małe namioty i nikt nie zmoknie:)

dziewczyny a gdzie tam jest toaleta?

normalnie wyglądał:)
w środku dziwnie, wiadomo nie ma tiuli na "suficie". ja fotki porobię jak już ten tiul zawieszą:) pewnie niedługo, bo wydaje mi się że 24.04 jest tam wesele!

Roksana kiedy jedziesz do Romy?
Jak porobisz zdjecia namiotu to proszę prześlij mi kilka fotek!
Z góry wielkie dzięki

no i jak wygladal? ;)
ja fotki zrobie jak bede jechac:P
zeby miec wizje rozmieszczenia.. wszysktiego

oczywiście :)

a namiot stał?

na sale zajrzałam jednym okiem , było już ciemno więc dużo nie widziałam :( ale wejście ( recepcja?) i korytarz prowadzący do sali jest cały nowiutki :) bardzo ładnie to wygląda:) na podłodze duże kafle ( chyba brązowe), po prawej stronie 2 lustra :) ładnie :)

Aneczka,
Ja mam 7 sierpnia na sali.

Evita,
A czy mozesz przyblizyc co tam po remoncie sie na sali pozmienialo ?

np u nasze forumki Beci :)
http://www.malarstwo.britain.com.pl/Pokrowce.php
Wypozyczenie pełnego pokrowca z kokardą i stroikiem 6 zł. szt.

gdzieś na starym wątku romy jakaś panna młoda wstawiała zdj. i tam były ładne bukiety na stołach :) tez takie chce :) co do pokrowców to można wypożyczyć w innym miejscu :)

evita, a ty juz masz pomysl na dekoracje? i z tymi wazonami?

ja w weekend bede jechac do romy.. wiec zobaczymy

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...