Roma Łapino - śłub i wesele

Czy ktoś brał ślub i robił wesele w namiocie? jeśli tak to poprosze o opinie. Czy znacie jakieś podobne miejsca gdzie można zawrzeć związek małżeński na świerzym powietrzu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Roma Łapino - śłub i wesele

ale IP te same.. ja sie na tym nie znam ,ale rzeczywiscie IP te same ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przykro mi bardzo ale nie pisalam juz dlugo na weselniku moje mile Panie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Agatko z Romy nieładnie tak się podszywac pod różne nicki i wypisywac opinie o ośrodku w którym pracujesz. Podszywanie się pod osoby, które niby mają tu wesele, wychwalanie jak tu jest super i próba usprawiedliwienia niektórych działań ośrodka jest wobec wszystkich czytających ten temat nie fair, takie żenujące zachowanie z Twojej strony wcale nie polepszyło opinii o Romie a właśnie naodwrót. Większośc wie, że wesela organizowane przez Romę są chwalone i że niemal 100 % par jest zadowolona, SUPER, zawsze są jednak jakieś ALE, które chcielibyśmy przedyskutowac a Ty wtykasz swój nos pod ukryciem jak szczur i mącisz. Nie musisz się ukrywac pod żadnym nickiem, możesz pisac we własnym imieniu.

To, że jest to Agata zostało wywnioskowane po numerze IP, z którego były pisane posty, już wcześniej ta informacja o tym miała byc na forum napisana, bo zdarzało się to kilka razy wcześniej, ale dopiero po przeczytaniu ostatniego postu Kseni, czyli Agaty została podjęta decyzja że to napiszę.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

pewno ze jest, tym bardziej ze teraz jestem na etapie zalatwiania wszystkich papierkow potrzebnych do pozwolenia na slub w innej parafii, konczymy nauki niedlugo, na szczescie suknia i reszta juz jest, zostal garnitur, tort i ciasta no i te papierki nieszczesne:)

jej:) ale masz fajnie :) stres jest?

ja tez sie ciesze ale w razie czego i tak spytam czy mozna swoje, zdam relacje w niedziele:) i tak wierze ze nie powinno sie miec zadnych zastrzezen do tego osrodka, bo wiekszosc jest zadowolona w 100%, Evita a wesele mam w sobote, juz tylko 86dni:))

jeżeli mika pisze,że było dobre i smaczne jedzenie to się bardzo cieszę :)

w sumie tez racja..

niestety jeśli chodzi o jakiekolwiek jedzenie w swoim zakresie odpada. Pytalam, bo chciałam zrobić na swoim weselu coś w rodzaju stołu wiejskiego ale z rybami. Chciałam załatwić rby w swoim zakresie. Niestety Pani kierowniczka powiedziała, że nie ma takiej opcji, ponieważ jeśli dojdzie do jakiegokolwiek zatrucia czy czegoś podobnego nie będą wiedzieli od czego to może być, a jeśli całe jedzenie jest załatwiane przez ośrodek wtedy oni za wszystko odpowiadają.

Miałam stragan na swoim weselu w Romie i zapewniam,że były bardzo dobre swojskie wyroby-pasztet,kiełbasy,udziec,boczek,smalec,ogóreczek ...nie pamiętam co jeszcze,ale pychota.Wszystkiego nie skosztowałam ,ale goście chwalili.

pomysł fajny :) ciekawe czy pozwolą? jak się dowiesz daj znać :)
a kiedy masz ślub? (pt? sob?)

nie wiem, ale ja bede chciala tak zrobic i zaplacic najwyzej za sam stragan, zobaczymy:)

a można samemu dać kiełbaski na stół wiejski?

wlasnie, tym bardziej ze swieczki, sztuczne kwiaty i serwetki napewno nie kosztuja 500zl, chyba sama to wszystko kupie i napewno wyjdzie taniej, tak samo z tym straganem wiejskim, biora 600zl a kupia same najgorsze produkty, wiec mysle jak sama kupie kielbasy i wedliny bedzie sie bardziej oplacalo:)

Kseniu!

robimy tam wesele,bo to śliczne miejsce, ale w innych ośrodkach, hotelach, cena menu na dany rok jest jedna...a nie w czerwcu inna i w sierpniu inna :( i to jest smutne :(

rok temu jak rezerwowałam termin to mi pow.że cena menu mogą wzrosnąć, więc luz...ale o dekoracji było pow.,że w cenie...ok.wszystko drogie-kwiaty, serwetki- rozumiem, ale dlaczego poprawiny tak podrożały???

a pokrowce rok temu były po 3zł, a teraz 6zł???? szok!!! no i pokrowce nie należą do części dekoracji.....?

jak widac czasem sa powody do zmartwien. nie ma reguły aga ;)

duzo dziewczyn odbiera przed samym slubem i jest dobrze, kumpela moja wogole nie podpisala umowy i wszystko bylo oki, zadnych problemow wiec sie nie martwie.

JA PODPISYWALAM umowe w maju chyba 10 a 18 odbieralam umowe..

juz dawno mamy umowe :)

żal mi was dziewczny sprawdzicie ceny w innych hotelach i osrodkach sa bardzo wysokie,a po za tym jezeli tak narzekace to czemu robicie slub w romie ?jest wiele innych hoteli np.hilton ,grand hotel ,sheraton ,krolewski czemu tam nie robicie cieszcie sie tym co macie bo z miejscami na wesele jest krucho a opinia opini nie jest rowna wiec kto nie ryzykuje ten nie ma ja mam slub w czerwcu i jestem zadowolona pani Dyrektor (a nie jak piszecie Pani kiewrownik to tez super konkretna BABKA)NIE ORGANIZUJE PIERWSZEGO WESELA I WIEM ZE NAPEWNO SIE NIE ZAWIODE ZDAM RELACJE PO WESELU BO SZKODA TU ZAGLADAC I NIE POTRZEBNIE SIE STRESOWAC CZYTANIEM JAKIS NIEDOMOWIEN CENNY I UMOWY TO INDYWIDUALNA RZECZ KAZDEJ Z NAS POZDRAWIAM

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?