Roma Łapino - śłub i wesele

Czy ktoś brał ślub i robił wesele w namiocie? jeśli tak to poprosze o opinie. Czy znacie jakieś podobne miejsca gdzie można zawrzeć związek małżeński na świerzym powietrzu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Roma Łapino - śłub i wesele

przepraszam pomylka, nie Magda tylko lisiczka:)

a ty Magda masz juz umowe czy jeszcze nie? bo ja mam wesele tydzien po tobie i jeszcze nie mam, pojade tam w sobote:)

no my mamy na umowie 165 zł za osobe, dekoracja miala byc w cenie, jak bym chciała cos wiecej to wtedy musialabym dopłacic, a poprawiny mialy byc 500... bede musiała chyba tam niedlugo pojechac to wyjasnic i odrazu ustalic menu

Na sierpien przyszłego roku, także jak czytam rok pozniej niż Ty...

Ja się z nią umowiłam na cene 180 zł od osoby i, że w przyszłym roku cena już nie wzrośnie....

magda, a u mowe masz od kiedy ?

Byłam tam wczoraj.... W cenie za osobę nie ma wystroju sali, za to płaci się osobno ok 400-500 zł... :/ w tym są żywe kwiaty, swieczki na stol, serwetki, pranie obrusów... Chyba tyle....

Za krzesła- wypożyczenie pokrowców płaci się 6 zł od krzesła.

Cena poprawin 1000 zł....

napewno dam znać co usłyszę :)

aneczka dziękuję za informację :)

Roksana, tak się pytasz czemu nie podpisywalismy umowy od razu, a Ty jak mogłąś podpisac umowę bez wpisania ceny za osobę??
Jak będziesz w Łapinie to spytaj się o cenę pokrowców na krzesła z kokardami, zobaczymy czy taką samą cenę jak ja usłyszysz...

umieszczam również tutaj info dla Evita
o fryzjerce z Pruszcza

fryzjerka pracuje w nowym salonie Mademoiselle, w centrum Kossaka ty nowo zbudowanym mini centrum handlowym,

dodatkowo można się z nią umówić na pełną stylizację bo wykonuje też make-up, jest tam tez kosmetyczka i robią paznokcie,

full servis ;)

A ja ostatnio słyszałam niemiłe zdanie na temat tego miejsca i byłam zdziwiona biorąc pod uwagę ile wcześniej trzeba rezerwować bo mają taki ruch :/
Ale tak jak ze wszystkim każdy może mieć swoje zdanie ;P Więc spoko - ja będę szyła suknię u krawcowej o której połowa opinii na tym forum jest zła ;P

dekoracje i poprawiny miały być w cenie a nagle nie są, ja już mam dosyć tej romy ;/

no dziewczyny wyzej pisaly ze poprawiny 1000zl a stragan wiejski 600. sama juz nie wiem, w sobote chyba jade:)

Aga ale o jakim 1 tys zl Ty mowisz za poprawiny?? My płacimy na przyszly rok 180 zł od osoby ale w tym juz są poprawiny.... Bynajmniej tak mówiła, ale jak widze w umowie to nie jest napisane. Natomiast co do tej dekoracji, w umowie pisze, że Wykonawca wykonuje dekoracje stołów i sali po uzgodnieniu z Zamawiającym....

a jakos tak nie bylo czasu i mielismy jechac pozniej i znowu cos wypadlo itd itp ale nie spodziewalismy sie ze co chwile ceny beda sie zmieniac, powiedziala nam ze to sa juz ceny ostateczne wiec nie panikowalismy, pojedziemy niedlugo jak juz menu bedzie.

no wlasnie, umowa.
powiedzcie mi tak z ciekawosci pytam.. czemu odradzu jej nie wzieliscie? w przeciagu tygodnia od wplacenia zaliczki?

Dziewczyny to jest bezsensu te 500zl za dekoracje, przeciez wystroj sali mial byc w cenie, no i te 1000zl za poprawiny masakra jakas.. chyba w koncu pojade sie dowiedziec i podpisac umowe bo jeszcze nie mam, poki ceny znow skocza

sala jest w trakcie remontu.

co do dekoracji, mam w umowie tak samo, ale można to interpretować różnie, tzn.że ustalisz z nimi co i jak,a oni ci wystroja wg.Twojego pomysłu... za te 500zł.są niby kwiaty na stół, serwetki,świeczki...ja raczej kupię sama te rzeczy,bo wybiorę sobie wszystko ta jak chce,- odliczają to od tych 500zł.

ciekawe co Wam powie? czekam na relacje :)

No dokladnie, jak bedziesz wiedziała, koniecznie daj znac :)

mądry polak po szkodzie.

pojade z mamą i sobie pogadamy z kierowniczką i wszystko ustalimy.

Tylko w takim razie ciekawe co jest w CENIE... moze bukiet kwiatów, 3 swieczki, cos jeszcze na stol i dziękujemy.... Że tez sie nie zapytałam co jest w tej cenie, skoro trzeba dopłacac. A ktos widzial już jak wygląda wyremontowana sala? :)

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...