Romanca

Temat dostępny też na forum: Romanca
Opinie do spektaklu: Romanca.
Centrum Kultury w Gdyni oraz Scena Studencka
Romanca
Jacek Chmielnik

Od 1986 r. była wystawiana 18 razy w Polsce i 3 razy za granicą, stając się tym samym jedną z najpopularniejszych polskich sztuk współczesnych. Jacek Chmielnik zmarły tragicznie w 2007 roku, znany przede wszystkim jako aktor m.in. z takich filmów, jak "Vabank" i "Kingsajz", napisał sztukę na kanwie historii miłosnego ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam . byłam wczoraj
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

POLECAM

Początek nie powala...ale potem :)
Trzeba zobaczyć samemu !!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

SUPER

Rewelacja, super się bawiliśmy. Warto zobaczyć!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

super

Byliśmy wczoraj, rewelacja!!! Nie mogę nic więcej powiedzieć by nie zdradzić tego co sami musicie zobaczyć
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

takie sobie

trochę wymuszone śmiechy - podobali mi się aktorzy, ale tylko Ci co początkowo są w kostiumach, ten trzeci bardzo słabo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

bardzo dobre

Świetny spektakl,bardzo dobra gra aktorów,oraz wspaniala muzyka ,która jest wyjątkowym uzupełnieniem całości,niesamowicie oddajaca klimat tego przedsiewziecia .Bardzo polecam,napewno wybiorę się jeszcze raz!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świetny spektakl

Widziałem oryginalną wersję z Jackiem Chmielnikiem przeszło 20 lat temu. Nie do powtórzenia. Ten spektakl jest inny, ale również bardzo zabawny. Polecam. Wyrasta w 3Mieście bardzo ciekawa scena.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bylismy wczoraj na spektaklu(zamknietym). Super Polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

świetne!

Byłam dzisiaj i polecam bardzo, ponieważ ubawiłam się przednio :)

naprawdę wart

Młodzi aktorzy dają z siebie wiele , by przekaz inspirował do przemyślenia niektórych spraw. Swietny kontakt z publicznością i poczucie humoru. A Agnieszka Skawińśka rozbrajająca.

zgadzam się - p. Agnieszka zabawna, wszędzie jej pełno, idealna do tej roli!

ok

całkiem nieźle. bez rewelacji ale ok miło spędzony czas
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gorąco polecam

Uśmiałam się serdecznie i polecam. I bardzo dziękuję pani Dorocie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

już teraz poznaję :)

to spektakl Sceny SAM z Gdyni :) a kto zagra na plaży ???????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja, polecam wszystkim 10 gwiazdek :))))) jak sie dobry osilek w publicznosci znajdzie to super !!!! Trzeba zobaczyc koniecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kapitalny spektakl

Pomieszanie fikcji z rzeczywistoscia w tak niespotykany sposob,to najlepsza zabawa.Publicznosc wciagnieta w tresc spektaklu.Daje 6!!!Polecam tym co zapominaja,co znaczy dobra sztuka.

super 

Polecam każdemu kto chce się "zdziwić" ;D
Ja byłam bardzo zaskoczona całą akcją , na prawdę świetna sztuka ;)

polecam

naprawdę bardzo się ubawiłam, gorąco polecam :)

polecam super jest

niesamowite

niesamowity spektakl i niesamowita interakcja z widzami. nigdy nie przeżyłam czegoś takiego ! widownia śmiała się, emocje sięgały zenitu.polecam gorąco
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawdziwa opinia

Żenada w Teatrze Muzycznym.
Gdzie piękna muzyka? gdzie ładna scenografia?gdzie błyskotliwy, dowcipny tekst?gdzie plejada zdolnych młodych aktorów?
Tego nie było. Za to banda ogłupiałych ludzi ,którzy nagiego króla postrzegają jako pięknie odzianego "królewicza". Część widzów wyszła w trakcie "spektaklu", reszta zniesmaczona szybko wyszła bez komentarzy, obawiam się że szybko nie wrócą. Szkoda że nie zwrócą nam pieniędzy za tą szmirę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

udany spektakl

Byłam na spektaklu w Teatrze Muzycznym i z całą pewnością nikt nie opuścił sali. Wszyscy siedzieli i dobrze się bawili, ja też.

nie dajcie się nabrać

Sprawiedliwa krytyka wątpliwej jakości dzieła. Autor lekceważy aktorów, widzów tworząc tak niskich lotów twór (nie utwór). Mówiąc złośliwie nieźle się naćpał lub schlał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

świetne

Nam sie strasznie podobało, dawno tak się nie usmiałam.

REWELACJA

Nie spodziewalam sie czegos podobnego zaskakujaca rozwalajaca ekscytujaca i bardzo smieszna polecam !!!!

SUPER SPEKTAKL:)

Kto nie był niech żałuje, prawdziwa gra aktorska, przemiła atmosfera i śmieeeeechu mnóstwo:) Szkoda, że nie moge zdradzać wszystkiego:) Gratuluje aktorom i osobom biorącym udział przy organizacji:) Coś wspaniałego:0

OKIEM WIDZA

Nie czytajac zapowiedzi wybraliśmy się z mężem. Początek wydał się wręcz irytujący.... i tu nagle niespodziewany zwrot akcji!!! Wspaniała zabawa, gierki sytuacyjne i słowne. Dla bardziej uwaznych ...sztukę można odnieść do wielu zachowań w życiu. Polecam tym, którzy chcą się zabawić i wspominać długo dobry spektakl. Doskonała obsada. Super gra aktorów. Ciekawy pomysł realizacji. Gratuluję reżyserowi!
Cena biletów też ok. Warto było:) Proszę o więcej .

Świetnie spędzony wieczór

Widz ma możliwość do pośmiania się z konwencji i pewnych zgranych teatralnych schematów. Pozwala też widzowi zajrzeć za kulisy, aby podpatrzeć jak powstaje spektakl.Bardzo dobra reżyseria i świetna gra aktorów,którzy było widać,że sami grając doskonale się bawią.

świetne wykonanie, brawa dla aktorów, już dawno nic mnie tak pozytywnie nie zaskoczyło, polecam wszystkim:)

Dziękuję za świetną zabawę. Spektakl był rewelacyjny. Opowiadam znajomym. Polecam.

Inne tematy z forum

Stosunki na szczycie (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . "Stosunki na szczycie" Edwarda Taylora zaczynają...

Nieczułość (21 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Nieczułość . "NIECZUŁOŚĆ" na podstawie powieści Martyny Bundy W Dziewczej...

Madama Butterfly (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Madama Butterfly . "Madama Butterfly" Giacomo Puccini Opowieść o...