Nie polecam (1) Dyskoteka zabawa obiad w upalny dzień to dramat .Lokal nie ma klimatyzacji i... Kara Bardzo dziękuję! (2) Kolejna żona wyprawiająca mężowi półwiecze w Romantice to ja!Szczęśliwi... Ewa Urodzinowa niespodzianka (1) Zamowilam mezowi imprezę urodzinowa - niespodzianke :) wszystko bylo dopięte... Kasia
Impreza okolicznościowa w Romantice 1 lipiec 2017 (1) Polecam Wszystkim lokal Romantica na różne okazje,ja zorganizowałam w ubiegłą... BOŻENA POLECAM!!! (1) byłem, widziałem, jadłem, piłem i zdecydowanie polecam.....wystrój... FIlip UWAGA!!! (5) Właścicielowi ewidentnie nie zależy na klientach. Moje doświadczenie miało... R i B Nie polecam (1) Zgadzam sie z poniższym stwierdzeniem R i B.Odpowiedź obiektu to jakis... Anna gość - opinia (2) Potrawy nie smaczne ( chyba nie znają co to sól i pieprz ) a obsługa do bani.... gość Sobotnia dyskoteka (1) Gorąco polecam sobotnie dyskoteki! Świetna muzyka, drinki w dobrej cenie i... Marlena Damian - opinia (2) Witam! Z usług restauracji skorzystaliśmy wraz z dziewczyną w dniu... Damian Sylwester 2013/2014 w Romantice na Zaspie (2) Witam. Nie polecam restauracji Romantica na gdańskiej zaspie. Tegoroczna... Nieznany. Nie polecam (5) Brak fachowej obsługi.Potrawy niesmaczne i nie pierwszej świerzości.Pani... Paweł Romantica - polecamy (1) Smacznie i profesjonalnie. Potrawy świeże, dania ładnie udekorowane, duże... Rodzina Pomyłka (1) Delikatnie mówiąc - totalne rozczarowanie. Byliśmy grupą kilkadziesięciu... rozczarowana Beata - opinia (1) WITAM! z usługi skorzystałam wraz z koleżankami - groupon , obsługa bardzo... Beata