Nie Ma sobie równych (1) To zdecydowanie najlepsza pizza jaką jadłam w Polsce. A jestem smakoszką i... Ola Najlepsza Pizza na Świecie (1) Jeżeli jeszcze nie byliście to nie wiecie co tracicie! Meg najlepsza pizza w gdańsku (1) Polecam tą pizzerię, jem w niej pizzę od początku jej powstania, czyli prawie... danuta
Najlepsi! (1) Kiedyś ja chodziłem jak byłem dzieckiem- a teraz chodzimy ze swoimi dziećmi.... Paweł B. najlepsza od ponad 20 lat (1) Od szczenięcych lat chodziliśmy do tej pizzeri teraz całymi rodzinam . Nadal... aga Super pizza (1) Naprawdę od lat najsmaczniejsze pizzę w Gdansku Zuzky Najlepsza!!!!! (1) Smak dziecinstwa,duzo dodatkow,swiezo,milo,obsluga przesympatyczna,polecam. bea Romina (1) Polecam tą pizzerię, super smak ! Przemek Najlepsza Pizzeria w Gdańsku ! (1) Polecam zdecydowanie . Od ponad 20 lat jadam w Pizzerii Romina niemal raz w... Zibi Najlepsza pizza w trójmieście (1) Nie ma lepszej, jestem stałym klientem i jak najbardziej polecam :) Rafał Polecam (1) Świetna pizza, każdy powinien spróbować Wojtek Bardzo dobra pizza (1) Niezapomniany smak z dzieciństwa. Polecam :) Dejv ||||||||Romina (1) |Najlepsza od 26 lat|!!!! Beaata Jedyna, która nie zmienia sie do lat! (1) Najlepsza pizzeria w Gdańsku. Od 26 lat nic się nie zmieniło jeśli chodzi o... ZasponX nie ma lepszej w okolicy (1) Zdecydowanie najlepsza pizza w promieniu 10 km. POLECAM! Marcin PORAŻKA (3) Pizzeria z której chciałam skorzstać, nie dowożą!!!!! przecież to jskaś... kaska Zawiodłam się, brudno i obskurnie (2) Od kilku lat nie miałam okazji być w tym lokalu. Zawsze jak tam jadłam to... Iga Wyśmienita pizza!!! polecam (1) Szczerze polecam smacznie milo witek pysznie (1) Romina forever ;) od zawsze najlepsza w Gdansku. Pozdrawiam qra REWELACYJNA PIZZA (1) Pizza najlepsza w trójmieście, cienkie specyficzne ciasto. Jadamy czasem w... Magda