RONDO JEST SUPER!! (3) Polecam wszystkim OSK Rondo to gwarancja sukcesu!!! Nauka jazdy minęła mi tam... Kasia :) dobra szkola (1) Witam, bylem na kursie prawa jazdy w tej szkole 4 lata temu i zdałem egzamin... Piotrek Gorąco polecam Pana Darka i Panią Anete. (2) Rewelacyjny osrodek, lepiej trafic nie mogliscie, Niezwykle wyrozumiali... Agnieszka
Polecam ,polecam i jeszcze raz polecam OSK Rondo!!! (5) Jeszcze raz dziękuję pani Anecie za bardzo dobre przygotowanie do... Magda super!!! (2) Wszystkim przyszlym kierowcom serdecznie polecam OSK "Rondo", to rewelacyjna... Aga super (2) Naj naj wspanialsza instruktorka nauki jazdy P.Aneta,potrafi zmobilizować do... SEWERYNA Rewelacja! Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić OSK Rondo i w szczególnpości jazdy z p.... Dominika R E W E L A C J A przez D U Ż E R !!!!!!!!!!!! (1) Świetne przygotowanie do egzaminu, co poskutkowało zdaniem za pierwszym... Buźka Zdane za pierwszyma razem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Co tu dużo mówić egzamin zdany za pierwszym razem!!! Pozdrawiam Anete i... Patrycjusz G. Bardzo polecam OSK RONDO !! (1) Witam dzisiaj drugi raz podszedlem do egzaminu praktycznego zdalem go... Piotrek REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zajecia prowadzone są rewelacyjnie, podejście do kursantów jak do... Patrycjusz Co tu dużo mówić (1) Egzamin zdany za 1 razem :-) Pozdrawiam serdecznie i polecam! Laura Pełen sukces-zdane za pierwszym razem! (1) Wszystkim polecam naukę w tej szkole(lepszej nie znajdziecie).Przed kursem... Agnieszka W. lepiej się nie da :) (1) Naprawdę polecam OSK RONDO. Na początku bałam się jeździć i panikowałam, ale... Ola Gucka Egzamin zaliczony za pierwszym razem :)) (1) Polecam wszystkim nauke w Ośrodku Rondo. Przemiła atmosfera, pełen... Kasia Dudzewicz POLECAM !!! (1) Zdałem prawo jazdy za 1 razem. Bardzo dobra szkoła jazdy. Teoria z p. Anetta... Jarek SUPER (1) Po prostu super. Ja już dawno zdawałem prawo jazdy. Kurs niestety zacząłem w... Michał K Lucyna - opinia (1) Nie mogę wystawić pełnej i rzetelnej opinii o OSK RONDO - można użyć tylko... Lucyna fakt..."lepiej trafic ne moglam..." (1) Za kilka dni odbiore "prawo jazdy"...az szkoda ,ze sie skonczylo!!Mila... wiesia jablonska polecam (1) bardzo polecam OSK Rondo zadałam za pierwszym razem :) co było efektem... Lucyna