egzamin (1) Zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem.Szczególną... e Ja również polecam !! (1) Co prawda od ukończenia kursu i zdania prawa jazdy upłynął rok to jednak z... Bożena :) Polecam! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, wysoki poziom nauczania a do tego bardzo... Agata
Polecam (1) OSK AS jest najlepszy i najbardziej profesjonalny. Swietna kadra i warunki do... Kuba Podziekowania (1) Bardzo dziekuje Mackowi za super pzygotowanie w milej atmosferze. To swietny... Magda Swietna szkola (1) Swietna szkola, bardzo mili wykladowcy i rzetelni instruktorzy.Ucza super w... Magda super szkoła:) (1) Brawo i ogromne podziękowania dla mojego wspaniałego instruktora Maćka za... Ewa B. Egzamin zdany za pierwszym razem (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek, w szczególności instruktora... Seweryn Tomasz C. - opinia (2) Wprawdzie nie podszedłem jeszcze do praktycznego egzaminu państwowego,ale... Tomasz C. :) (1) Polecam wszystkim ten ośrodek, bo ja bardzo się cieszę że wybrałam właśnie... Martyna Warto uczyć sie w OSK Rondo:) (1) Prawko zdane za 1 podejsciem:) Szczerze dziękuję Pani Anecie oraz (i chyba... Irenka Polecam!!! (2) Byłam chyba najstarszą i najtrudniejszą kursantką, ale dzięki wielkiej... Ania polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) rewelacyjny osrodek nauki jazdy, dzięki OSK Rondo juz pół roku mam prawko i... Asia dziękuje,dziękuje,dziękuje :) (1) Bardzo serdecznie dziękuje Pani Anettcie oraz Panu Darkowi za pomoc w nauce... Hania K. Maciek - opinia (2) Uczyłem się w Rondzie - prawko zdane! :D Polecam naprawde Maciek BARDZO POLECAM !!! (2) Zdałem za pierwszym razem - to chyba mówi samo za siebie. Naprawdę szczerze... Drami tylko Dareczek! :) (1) dzięki Dareczku! dziś w końcu mi sie udało! po długiej jeździe ze starym,... Iza Gorąco polecam OSK Rondo (1) Pełne profesjonalizmu podejście do szkolenia... nie zabrakło również... Magda S JEŚLI PRAWO JAZDY TO TYLKO W OSK RONDO!!!! (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym podejściem (jeszcze nie mogę w to uwierzyc)... Ania G.-świieżo upieczony kierow Dziekuję!! (1) Dziekuję za wspaniałe przygotowanie do egzaminu! Będę polecała znajomym! Kamila