Chojnacki Dawid - ocena (1) Jestem w pełni zadowolony z kursu w Rondobis w Wejherowie. Uczyłem się u pana... Chojnacki Dawid Ludmiła Wojciechiwska - ocena (1) Serdecznie polecam Randobis w Rumii, jest to super firma. Świetnie... Ludmiła Wojciechiwska Antoni Brodnicki - ocena (1) Szkoła jazdy odpowiada wszystkim moim wymaganiom. Teoria interesująca i... Antoni Brodnicki
M Rinc-Wiśniewska - ocena (1) Polecam. Najlepszy OSK. Pan Janusz- instruktor z wieloletnim doświadczeniem... M Rinc-Wiśniewska Halina Żytko - ocena (1) Gorąco polecam tą szkołę nauki jazdy! Egzamin na kat.D zdałam za pierwszym... Halina Żytko Patrycja wałęga - ocena (1) Serdecznie polecam Randobis w Wejherowie, bardzo miła atmosfera i obsługa też... Patrycja wałęga Mateusz Ziemsnn - ocena (1) Z całego serca polecam kurs w Wejherowie bardzo zrozumiale zajedzie... Mateusz Ziemsnn Aleksandra - ocena (1) Z całego serca polecam OSK Rondobis w Rumi. Zajęcia teoretyczne zrozumiałe,... Aleksandra Adam - ocena (1) Bardzo rzetelna i godny polecenia OSK gdyż w niecały miesiąc można odbyć kurs... Adam Mikołaj - ocena (1) Pan Tadeusz świetnie przygotował mnie do egzaminu i zdałem za 1 razem... Mikołaj Antoni - ocena (1) Kurs robiłem w Rondobis z polecenia. Moim instruktorem był Pan Maciej któremu... Antoni Marcel - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy. Miałem przyjemność uczyć się z panem... Marcel Wanessa - ocena (1) Polecam robdobis Rumia, a w szczególności Pana Tadeusza, dzięki któremu... Wanessa Dawid W. - ocena (1) Bardzo polecam Pana Janusza świetnie przygotował mnie do teorii jak i do... Dawid W. Tomasz - ocena (1) Polecam bardzo miła obsługa klienta pani Agnieszka super kobieta i... Tomasz Artur - ocena (1) chciałbym bardzo podziękować szkółce rondobis wejherowo za wzorowe... Artur Angelika Hebel - ocena (1) Super firma panie z biura miłe i pomocne w Rumi . Nauka teorii jasna i... Angelika Hebel Aleksandra - ocena (1) Trafiłam pod opiekę wspaniałego instruktora Pana Marka. Opisać, jak mocno... Aleksandra Alicja Rogacka - ocena (1) Dzisiaj zdany egzamin praktyczny, za co z całego serca dziękuję Rondobis, a... Alicja Rogacka Angelika - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem szkołę nauki jazdy rondobis ! Egzamin na kat.D... Angelika