Rondobis na ocenę celujący
Sposób szkolenia jaki oferuje Rondobis jest na naprawdę wysokim poziomie. Wykłady w elastycznych godzinach z możliwością udziału w nich nawet wtedy skończyliśmy już materiał. Dobra cena w którą wchodzi profesjonalny podręcznik i szkolenie. Szczególnie polecam jazdy próbne z p. Michałem. Nie sądziłem, że w takim miejscu spotkam tak dobrze rozumiejących mnie nauczycieli, którzy bardzo elastycznie dobierali czas i sposób przeprowadzania nauki techniki jazdy. Dzięki tej szkole jazdy w stosunkowo krótkim czasie mogłem wzorowo z pomocą instruktorów przygotować się do Egzaminów Państwowych teoretycznego i praktycznego. Dzięki doświadczeniu kierowców z którymi miałem przyjemność jeździć poznałem wszystkie najtrudniejsze trasy egzaminacyjne, niezbędne manewry i wiedzę z zakresu prowadzenia samochodu. Takie przygotowanie pozwoliło mi do zera zminimalizować stres przed egzaminacyjny, a ponadto nie czuć się zagubiony na ulicy. Dziś cieszę się zdanymi oboma egzaminami za pierwszym razem :) Jeszcze raz dziękuję mojemu instruktorowi za ogromną życzliwość i okazane serce.