Rossmann- praca

Witam!! Mam pytanie odnośnie pracy w Rossmannie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna jakie pytanie zadają jaka jest obecna pensja i czy maja pakiet socjalny??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rossmann- praca

pierwsza rozmowa kwalifikacyjna-najpierw zbiera sie cala grupa-pani opowiada o firmie itp, pozniej daje do wypelnienia formularze-swoje dane, gdzie w rossmannie chcielibysmy pracowac, nasze doswiadczenia zawodowe-pozniej sa krotkie rozmowy indywidualne-ogolnie pyta sie o nasza dotychczasowa prace, dlaczego akurat rossmann, jak bedzie ok to pani dzwoni i zaprasza na drugi etap rozmowy, jak sie go przejdzie przechodzi sie do trzeciego etapu rozmowy-jak ok, dostajesz prace-a co do pensji-to dopiero na drugiej rozmowie, ogolnie umowe o prace sie dostaje-na poczatek na 3miesiace, powodzenia!:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ile sie czeka na podjęcie pracy?? Bo mnie interesuje od stycznia przyszłego roku i nie wiem czy już składać cv??

Dołączam się do pytania - ile czasu trwa cały proces rekrutacji? W ciągu miesiąca od pierwszej rozmowy można liczyć na rozpoczęcie pracy?

zgadzam sie z wypowiedzia. tez przechodzilam te etapy. co do pytan to sa jeszcze scenki do odegrania. czyli np. co zrobie jak ktos mio zarzuci ze zle wydalam reszte, albo ze klient ma do mnie o cos pretensje. no i szereg pytan. najbardziej rozwalilo mnie pytanie "po co mi praca"? ;/poza tym kobiety przeprowadzajace rozmowe bez przerwy podkreslaly ze praca w rossmanie to ciezka fizyczna praca a nie tylko chodzenie w ladnych bialych fartuchu...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

w jakim czasie od wysłania cv dostałyście telefon?

i tu się nie zgodzę, pracowałam i byłam bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to dlaczego już nie pracujesz ??????

Inne tematy z forum

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...