mirosław - opinia (1) Bardzo dobry warsztat. Wymiana świeć żarowych w moim aucie błyskawiczna i bez... mirosław Awaria na wyjezdzie (1) Autko umarlo na obwodnicy. Wiec nie zastanawiajac sie dlugo wybralem pierwszy... Bart Po przeprowadzce jakość usługi spadła i to bardzo (1) naprawiałem już kilka aut w tym serwisie i było ok teraz na nowej... klijent
Polecam ! :) (1) Samochód odebrany w terminie, wszelkie usterki zostały profesjonalnie... Jakub ... (1) Firma jest beznadziejna oddalem auto do naprawy a bylo nie fachowo wykonane olo NIE POLECAM!! (1) ceny kosmiczne a naprawa chwilowa. 850 zł za jakieś tam poklejenie kilku... zawiedziony Polecam ! (1) Witam, ostatnio skorzystałem z usług warsztatu samochodowego Pana Arka i... Bolesław Polecam. Fachowcy! (1) Korzystam z tego warsztatu od lat (również w poprzedniej lokalizacji). Jestem... Joszka Polecam !!! (1) Jestem stałym klientem tego warsztatu, prócz naprawy samochodu byłem również... Darek Polecam ! (1) niedawno oddawałam do naprawy samochód po stłuczce - naprawiony na drugi... D. super warsztat (1) polecam ten warsztat wszystkim ktorzy cenia sobie solidnosc za nieduze... marek Solidna firma polecam wszystkim. (1) Naprawiałem zawieszenie oraz przy okazji łożyska w alternatorze.Właściciel... BOGDAN D. solidny uczciwy warsztat za normalne pieniadze (1) witam korzystalem z warsztatu czwarty raz i musze powiedziec ze profesjonalna... jaro The best company !!! (1) To firma, do której będziesz chcial powrócić. Świetna obsługa, ugodowa,... Monika Witek SOLIDNY WARSZTAT BARDZO POLECAM (1) Naprawiałem w Audi układ zawieszenia jestem bardzo zadowolony pomimo... TOMEK Bardzo solidna firma. (1) Naprawiałem Vw Golfa IV ,chłopaki podeszli do tematu bardzo profesjonalnie... PIOTR Igor - opinia (1) Naprawdę solidna firma- polecam gorąco! Igor