KROSS Hexagaon V5 ? warto ? (14) Chciałem kupić nowy rower w cenie do 600 zł. Będę na nim jeżdzić głównie po... Andrzej W trasa Gdańsk - Sopot - Gdynia (8) Trasa rowerowa wzdłuż morza łącząca Sopot z Gdańskiem funkcjonuje dobrze i... Maschadow ŚCIEŻKA ROWEROWA - ul. Armii Krajowej w Sopocie (12) Chciałbym poruszyć temat zasad ruchu na ścieżce rowerowej stworzonej na ul.... Jarek.mtb
Alpy - szukam chętnych na wyjazd w wakacje!!! (1) Witam wszystkich! Szukam chętnych na wyjazd w Alpy w czasie wakacji 2005 na... adshaker Spodenki z wkladka - pytanie do Pan (10) Klaniam, Pytanie skierowane do Kobiet, Dziewczat i pan na forum. Moja Pani... Ivan Skradziony rower :( (26) Witam wszystkich. Dziś w godz. 11 - 13 ukradziono rower trekingowy Conquest... prasiu Kaseta XT czy SRAM 9.0 ?? (20) Witajcie! Niestety przyszedl czas na zmiane calego napedu :( dlatego... Balczezzz liczniki rowerowe (5) moglby ktos wytlumaczyc mi roznice pomiedzy licznikiem z makrokeszu a... /me Zacisk (38) Czy możliwe jest pęknięcie zacisku piasty w czasie jazdy i wypadnięcie koła?... dbig dobór ramy ??? (4) mam 188 cm i waże 77 kg nie wiem jaką ramę dobrać, dla roweru górskiego ???... Marian osprzęt przyjmę (2) jeśli ktoś wymienił sobie osprzęt rowerowy z górala (przeżutki, koła zębate,... Bill Maraton- NOwiny k/Kielc (6) Witam Tak informacyjnie, wybiera się ktoś z 3m na maraton do Nowin? My (dwie... Indian Mistrzostwa Pomorza w RJnO 28-29.05 (17) czyli Rowerowej Jeździe na Orientację. Ponieważ impreza wygląda na "tajną" to... Jankes Intel Grand Tour (1) Kto był na jakiejś edycji w Gdańsku i jaki miał czas ? :) Gutek chce kupić 2 felgi wzmocnione (2) cze mam zamiar kupić dwie felgi wzmocnione ze szprychami do Diamond back`a... ICE Kask cratoni (3) Mam kask cratoni model Tremor Tribal ( chyba najwyzszy ) i mam pytanie do... yy Daszek w kasku ---- (2) Jetsem autorem poprzedniego tematu na temat ,, Kasku cratoni ,, zauwazylem ze... yy Fotki Family Cup Olsztyn (1) Hej! Jeśli chcecie zobaczyć jak to się robi na południowym-wschodzie ;-)... apsend Skradziono Błękinty rower UNICA firmy Author, Rama 16'' nr HN 0173209,obręcz26'' (1) Skradziono Błękinty rower UNICA firmy Author, Numer Ramy HN 0173209, niska... OJCIEC Ustnik do bukłaka (1) Powiedzcie mi prosze czy widzieliście gdzieś w Gdańsku (no ewentualnie w... SimOn!