Róża Wiatrów w Gdyni?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam
Czy ktoś miał w tym lokalu wesele, może inną imprezę?. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie opinie, poniewaz planujemy tam wesele w sierpniu i jesteśmy ciekawi czy dokonaliśmy trafnego wyboru.
Big Thx )))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Róża Wiatrów w Gdyni?

Moja znajoma miała tam wesele.Mówiła,że było super.Dobre jedzonko i dużo.Tylko alkohol i ciasta trzeba było mieć swoje.Tzn. oni tam serwują wódeczkę,ale chyba 0,5l na 6 osób,także trzeba mieć swoje.Tam chcą 110zł/os.Cena przyzwoita i zabawa podobno też jest super!
Pozdrawiam

Miałam tam wesele w sierpniu 2002, ponieważ było to w czwartek (Święto Wniebowzięcia NMP) to zapłaciliśmy tylko ok. 70 zł/ os. Jedzenia było dużo i dobre, bawiliśmy się świetnie, tylko kelnerzy chcieli parę groszy extra za obsługę od nas, ale przyznaję starali się. Zastawę wymieniali co chwilkę, więc na stołach było czysto. To czego goście nie zdołali zjeść, ładnie nam zapakowano i zabraliśmy do domu. Prezenterem (DJ'em) był kierownik Róży, więc też miał oko na obsługę. A muzyczka była super, przywieźliśmy kilka ulubionych kompaktów, był klimat lat 80.
Tylko alkohol i ciacha we własnym zakresie, no i kilka owoców do przystrojenia stołu.
Ogólnie gdybym miała raz jeszcze robić wesele nie zmieniłabym niczego. Pozdrawiam i życzę udanej imprezy.

Ufff, dwie pozytywne opinie to już coś. teraz mogę spokojnie rezerwowac termin , naprawdę wielkie dzieki)))))

A na kiedy planujecie ślub????Kościół już macie zaklepany???

Polecam fotografa: studio wolf
www.studiowolf.webpark.pl
www.pawelkubasiak.prv.pl

my też się zastanawiamy nad Różą Wiatrów, tylko ciekawa jest godzina zakończenia imprezki: 3.00 albo 4.00 w zależności od ceny (chyba, że chcecie przedłuzyć - 500 zł. za godzinę) ale napewno to juz wiecie
poza tym miejsce chyba w porządku no i bardzo ładny widoczekhEllo) napisał(a):

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?