Rozczarowanie...
Wykupiłam w gruponie kilka sesji depilacji i powiem jedno: tragedia. Pomimo faktu, że za każdym razem zabieg wykonywała inna Pani, to ani razu nie został on wykonany tak jak powinien. Pierwsze co rzuca się w oczy: brak jakiejkolwiek informacji dotyczącej przygotowania do zabiegu, Pani była wyraźnie zdegustowana faktem, że nie wygoliłam miejsca zaraz przed zabiegiem. Jakby tego było mało usłyszałam nie najmnilsze uwagi, ze mam szczęście, że ma zapasową maszynkę, bo inaczej nie wykonałaby zabiegu. Kolejny również nie należał do udanych, ponieważ Pani wykonująca zabieg ogoliła mi pół brzucha maszynką do golenia(!) pomimo faktu, że miejsce do depilacji było wygolone (ścieżka biała). W ten oto sposób nie tylko nie zlikwidowałam niewielkiego owłosienia, ale też zadobyłam się nowych miejsc wymagających depilacji! zbyt mała siła lasera, dosłownie dwa strzały mające pewnie skutkować "koniecznością" wykupowania dodatkowych zabiegów za pełną cenę. Efektów właściwie żadnych, a dodatkowo nieprzyjemny problem.Niestety pozostało nieodparte wrażenie, że klienci gruponowi, to klienci drugiej kategorii... NIE POLECAM!