Rozczarownie
Kupiłam w sklepie Abra meble 23 maja. Wydano mi wszystkie,oprócz jednej małej półeczki,która była na zamówienie.Zapłaciłam oczywiście za komplet mebli.Od momentu, kiedy dostałam telefon, że półka jest już do odbioru, próbowałam ją odebrać 3 razy, ale nie udało się, ponieważ sklep miał cały czas jakieś z tym problemy. Najpierw nie mogli znaleźć, bo nie było magazyniera, potem nie było półki bo akurat byli po przeprowadzce, a w dniu dzisiejszym..... Poprosiłam kuzyna żeby ją odebrał, ja mieszkam 50 km od tego sklepu i nie uśmiecha mi się jechanie tak daleko po półkę która kosztowała 100 zł. Niestety pani która była akurat tego dnia w sklepie (nie znam jej imienia niestety) stwierdziła że jest sobota, nie mam magazynierów i ona nie ma czasu o czym poinformowała mojego kuzyna w sposób bardzo opryskliwy.to jest przykre, bo wcześniej miałam dobrą opinię o tym sklepie.Wcześniej kilkakrotnie rozmawiałam z panią Martą, która jest naprawdę miłą i kompetentną osobą, tłumaczyłam jej moją sytuację i powiedziała, że nie ma problemu, żeby po tą jedną metrową półeczkę przyjechać w sobotę, a tu proszę... Gdybym wiedziała że takie będę miała problemy z jedną półeczką, nigdy nie kupiłabym w tym skle