Rozjaśnianie włosów

Planuję rozjaśnić włosy. Z przyczyn finansowych wolałabym to zrobić w domu niż u fryzjera.
Czy możecie polecić jakieś preparaty i gdzie je kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rozjaśnianie włosów

Witam,
radzę kupić rozjaśniacz firmy Wella, ewentualnie Londa. Absolutnie nie Joanna.
Na pewno dostępne są w Rossmannie w przystępnej cenie.
Dobrze jednak, by ktoś to robił i kontrolował rozjaśnienie na całej głowie.
Chodzi o pasemka, czy całość?
W razie pytań, proszę o kontakt. Ewentualnie sama mogę to zrobić za bardzo niewielkie pieniądze.
Mój mail: arudzia12@wp.pl
Pzdr
Ania

Dzięki za dobre chęci :) Moj przyjaciolka mi pomorze nałożyć specyfik na głowę, bo chcę rozjaśnić całość.
Zastanawiam się tylko czy nie odwiedzić jakiegoś sklepu dla fryzjerów i kupić profesjonalny kosmetyk, nie chcę mieć siana na głowie.

Czymkolwiek będziesz robić i tak rozjaśnianie włosy Ci zniszczy.
Rozjaśniacze dla fryzjerów są mocniejsze, więc przy nieprofesjonalnym stosowaniu straty mogą być większe.
Niestety sztuczny blond=siano na głowie;)
Będziesz musiała później używać dobrych odżywek, masek itp, więc lepiej te kup w sklepie fryzjerskim

Taka ilość to raczej do salonu, ale dla jednej osoby też się opłaca - https://www.fryzomania.pl/revlon-proyou-the-lifter-bleaching-puder-rozjasniajacy-do-wlosow-1kg.html
Kawał jakościowego produktu i właśnie najważniejsze, żebyście nie ogarniali tego byle jakim produktem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Serio bezpieczniej troche zaoszczedzic i isc do fryzjera, niz spalic sobie wlosy z domu. :/ A bardzo czesto te sklepowe farby i rozjasniacze zle działają, ja bym uważała :|
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie polecam rozjasniania samodzielnie, latwo wlosy zniszczyc a wtedy naprawa bedzie drozdza niz rozjasnianie z fryzjerem :) sama rozjasnialam u profesjonalisty ale teraz farbuje sie juz sama w domu

i nie boisz sie teraz sama? a jak zniszczysz wlos?

farbowania nie bo to umiem :d na notino kupuje farby bez amoniaku

Radzę się zastanowić kilka razy. Ja kilka lat temu rozjaśniałam włosy i bardzo podobał mi się kolor, ale jednak po latach stwierdziłam, że lepiej mieć zdrowe włosy, niż być blondi.

Z przyczyn technicznych lepiej postawić na fryzjera, szkoda włosów i beznadziejnego efektu

Inne tematy z forum

Świece zapachowe Yankee (13 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

Dobry szampon na łupież (44 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...