Dziewczyny chcę kupić kombinezon właśnie Wójcika,ale zastanawiam się nad rozmiarem.Podobno Wójcik ma zawyżone rozmiary. Mój synek topi się w 80 więc nie wiem czy 86 to dobry pomysł.
moja miala rozmiar 68 wojcika, uzywany 5 miesiace, urodzila sie w grudniu - wzrost ok.60cm, 4500g, i sluzyl nam tyle m-cy, ale blanka byla b.duza itp, w wieku 3 miesiey nosila 74 rozmiar...zalezy jakie jest twoje dziecko
teraz mam dla lali drugiej, spodziewamy sie mniejsze lali, ale ciaza konczona bedzie na poczatku 38tc, i licze ze do grudnia posluz, bo na swieta do PL wybieramy sie.
ps.kombi sa super jakosci...
Może przejdź się do Wójcika i przymierz... w sumie to lepiej się upewnić czy mu się nogi nie odsłonią jak na sankach usiądzie :)
Mój synek nosił ten kombinezon w rozmiarze 74 jak miał 1,5 roku (jest z czerwca) ale on nie należy do tych najwyższych.
Aga, moja Amelia w zeszłym roku, nosiła ubranka na 74cm a Wójcika miała na 68cm i był ok, kup młodemu na 80cm albo jedź do Wójcika przymierzyć sobie jakiś :)
a ja mierzylam dzisiaj dwa rodzaje i jeden 86 byl za duzy bo juz 80 mial spory zapas ale juz inny fason 86 byl ok bo trzeba liczyc ze zime mozemy miec do konca marca.i mierzac jeden i drugi nie wiele sie roznily wiec kupilam 86. ale gdybym sie zdecydowala na ten pierwszy pewnie byloby to 80.