Alicja - ocena (1) Najwspanialsze przedszkole pod słońcem !!! Polecam z całego serca. Mój syn... Alicja Magdalena - opinia (1) Moj syn chodzi do przedszkola Elefun, jestem bardzo zadowolona z opieki,... Magdalena Ale.wrzosek@gmail.com - opinia (1) Świetne miejsce dla dzieci. Bardzo serdecznie polecam.Organizacja urodzinek... Ale.wrzosek@gmail.com
Gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam salę Zabaw Elefun ! Piękne, świeżo wyremontowane wnętrze :)... Marlena Urodziny (1) Urodziny. Byłam dziś na urodzinach i to były najgorsze jakie widziałam... Ewka Niebezpieczna dla dzieci (2) Na sali Elefun na Pogórzu byliśmy kilkakrotnie. Niestety z każdą wizytą jest... Patrycja Sala zabaw Elefun (1) organizowałam ostatnio urodziny w elefunie na witawie. jestem bardzo... justyna06 urodziny na 5! (1) Dziękujemy za super urodziny synka. Pani prowadząca spisała sie na medal-... ola Ulubione miejsce zabaw mojego dziecka (1) Z córką zwiedziłam już chyba wszystkie trójmiejskie sale zabaw, szukając... mama halloween (1) gorąco polecam, dzisiaj wraz z synkiem byłam na balu halloweenowym dla dzieci... mamakuby bardzo fajne miejsce (1) jestem oczarowana miejscem. Kolorowo, przestrzennie, czysto, dużo fajnych... monika Polecam (1) Wyprawiliśmy 5-te urodziny syna, były to urodziny z robotami. Polecam... mama Urodziny SPA (1) Zorganizowaliśmy córce 10-te urodziny w temacie SPA - super sprawa,... mama Przesympatycznie (1) W Elfunie zorganizowaliśmy 4-te urodziny syna. Jesteśmy oczarowani miejscem -... mola Fajnie ale bywało lepiej (1) Elafun jest naprawdę fajnym miejscem dla dzieci, ale byłam tam ostatnio i... Franka Brudno!!! (2) Strasznie maja tam brudno, moje dziecko wychodzilo z czarnymi raczkami i... Matka z Corka Panie przedszkolanki prawdy i mity - opinie (5) jakie macie doświadczenia z paniami przedszkolankami. mam obawy przed... florida Najlepsze urodziny dla dziecka (1) Moja córka obchodziła w elefunie swoje 4 urodziny i była to wspaniała zabawa... Jadźka Brudno:((((( (2) Mam nadzieję,że w nowym pomieszczeniu będzie czysto,bo w obecnym jest... Gumiś Opieka (2) Miejsce dla zabaw ok, ale panie obsługujące bardzo niemiłe i niemające... alex