Super:) (1) Nie zgadzam się z opinią o sylwestrze. Moje dzieci i ja byliśmy bardzo... Młoda mama 2dzieci;) Miejsce fajne choć organizacja pracy obsługi fatalna ! (7) Samo miejsce bardzo ładne choć przy moim trzecim pobycie zauważyłam, że... Nata Urodzinki SUPER! Polecam BALONIKOWE ZWIERZĄTKA !!! (4) W Elefunie zorganizowałem urodzinki syna. To była naprawdę udana impreza.... Tomek
SUPER!!! (1) Bardzo nam się podobało, Max szalał z radości!!! Znam bardzo wiele miejsc... magdalena NIEPROFESJONALNIE... (9) Ciekawe sprzęty do zabawy+aranżacja pomieszczeń i tyle z pozytywów. W... tato! Super! (1) Bylam w elefunie pierwszy raz i zarowno ja jak i moje malenstwo jestesmy... Zadowolona mama Rewelacja! (1) Bardzo bardzo udana zabawa, urodzinki synka zapamiętamy na długo. Zmiana... Magda średnio (7) Plac bez rewelacji, obsługa taka sobie, ceny okropne, lokalizacja tragiczna.... Marta fajnie ale... (2) Do miejsca, "urządzeń" i ich różnorodności nie mam żadnych zastrzeżeń. Czysto... kasia Super (1) Plac jest bardzo ładnie urządzony, kolorowo, czysto i bezpiecznie. Obsługa... mama Rewelacja! (1) Często wpadamy tu z naszymi pociechami... plac jest przedewszystkim czysty i... rodzice Elefun-pełny wypas:) (3) Mówiłam właścicielce powtórzę i tu.Brakowało takiego miejsca u nas na... Hania Urodziny (1) Byłam gościem na urodzinkach i wszystko byłoby OK, gdyby właściciel obiektu... gość Bardzo sympatyczne miejsce (1) Organizowaliśmy w tym miejscu urodziny Synkowi. Dla mnie najważniejsze że... Mefka urodzinki (2) Zdecydowanie polecam to miejsce. Przyjazne dla dzieci i rodziców.Dzieci się... anowi Przyjecie chrzcielne w Elefunie :D (1) A my w Elefanie bylismy na przyjeciu chrzcielnym, bo czemu by nie? Po... Gosia K. Wspaniała dłuuuga zabawa dla 3 i 6 ciolatka (1) Moja dwójeczka bawiła się w Elefunie ok 3 godzin bez chwili nudy i płaczu:)... Anita ??? (1) Ładnie i czysto, nie wiadomo jak długo bo wszystko jest nowe. Obsługa... Corolla Dobra zabawa (1) Cieszę się, że w końcu nasza dzielnica doczekała się miejsca, w którym dzieci... alina Super! (2) Miejsce bardzo ładne i czyste, godne polecenia innym rodzicą. Obsługa bardzo... Zadowolona mama