Piłkarskie Mikołajki na Rozstajach (2) „MIKOŁAJKI NA ROZSTAJACH”SERDECZNIE ZAPRASZAMYSZEŚCIOOSOBOWE... trojmiasto.pl 'Nareszcie razem!' Agnieszka Korejba (2) Zapraszam Państwa na moją wystawę „Nareszcie razem!”. Przy... trojmiasto.pl andrzejki (2) ANDRZEJKI 2007W programie:• Zabawa z zespołem muzycznym - w salach... trojmiasto.pl
Harlem Gospel Choir (7) Najbardziej znany chór gospel na świecie.Założycielem Harlem Gospel Choir... trojmiasto.pl Karaoke Bis (8) W odpowiedzi na wiele głosów za tym aby odbywały się 2 imprezy karaoke,... trojmiasto.pl Wampiriada 2007 (7) „Twoja krew ratuje życie" – pod takim hasłem ruszyła kolejna już... trojmiasto.pl SSPG zaprasza na Mikołajkowe Szaleństwo w Pianie (2) Samorząd Studentów Politechniki Gdańskiej zaprasza naMIKOŁAJKOWE SZALEŃSTWO W... trojmiasto.pl Skinny Patrini (4) Koncert electro folk : Skinny PatriniSP o sobie: nie jestesmy... trojmiasto.pl Andrzejkowa impreza z Dj Tiddey (14) 1.12.2007 - DJ TIDDEYStart: 21:00Wstęp:panowie - 15 PLNpanie - 10 PLNUwaga!!!... trojmiasto.pl Sylwester (2) Wybierz dobre MiejsceWybierz Restauracje PinokioDamy tobie pewność że ten... trojmiasto.pl T-Love (8) więcej trojmiasto.pl COMA (40) Start koncertu ok. 17.30Zespół zagra bez supportuInformujemy, że nie będzie... trojmiasto.pl Double Sugar!!! (2) 08.12.2007 sobota start 22.00Double Sugar!!!Stylon Grup wraz z PGR Art... trojmiasto.pl Koncert Galowy z udziałem Ivo Pogorelicha z okazji 25-Lecia polskiej Filharmonii Kameralnej Sopot (8) Na zaproszenie orkiestry podczas koncertu wystąpi światowej sławy pianista... trojmiasto.pl Warsztaty dj-skie. (2) Zapraszamy na warsztaty dj-skie! Zobacz co kryje się za dj-ska konsoletą.... trojmiasto.pl Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych Sopot 2007 (12) Każda wystawa ma specjalny konkurs. W tym roku w sobotę o godz. 15.00... trojmiasto.pl Kataryniarze - Hrabi (7) Kabaret HrabiPremierowy program "Kobieta i mężczyzna"Od zimy 2002 zbiegły się... trojmiasto.pl Andrzejki w Tiki (10) Już dziś zapraszamy naANDRZEJKOWE ŚWIETOWANIE POD ZNAKIEM BACARDI I... trojmiasto.pl IRA (12) "Jesteśmy dojrzałym zespołem, niczego nie musimy udowadniać" - mówi wokalista... trojmiasto.pl JuliaVikman Band - muzyka na żywo (2) Ambitna muzyka, popularne romanse rosyjskie i światowe standardy! Wspólny... trojmiasto.pl