Europejski Sylwester (4) Jeśli pragniesz spędzić sylwestrową noc w niepowtarzalnej atmosferze starego... trojmiasto.pl Bitwa o Bałtyk 2007 (4) 19 grudnia w Klubie Parlament w pojedynkach wolno stylowych zmierzą się... trojmiasto.pl Sylwester w Dworku 'Osada Wędrowca' (2) Zapraszamy na Zabawę Sylwestrową w Dworku "Osada Wędrowca" w Mechelinkach nad... trojmiasto.pl
Sax Club w Uchu – Olo Walicki "Kaszebe" (2) Skład zespołu:Karolina Amirian - śpiewAnna Karamon - śpiew, recytacjaPiotr... trojmiasto.pl Tymon & Transistors (2) TYMON TYMAŃSKITymon Tymanski - kompozytor, multi-instrumentalista, poeta,... trojmiasto.pl Koncert SOUNDSTORM (4) Koncert zespołu SOUNDSTORM:soundstorm - to zespół, którego muzyka nie może... trojmiasto.pl Hey, Muchy (43) BILETÓW BRAKKoniec roku będzie dla Hey’a bardzo gorący – przed... trojmiasto.pl Słoweński posmak - wizyta Roberta Makłowicza w Gdańsku (15) Katedra Slawistyki, Lektorat Języka Słoweńskiego i Akademickie Centrum... trojmiasto.pl Festiwal Poezji 2007 (2) Poniedziałek (3 XII)18.00 Muzeum Sopotu, ul. Poniatowskiego 8Prezentacja... trojmiasto.pl Piłkarskie Mikołajki na Rozstajach (2) „MIKOŁAJKI NA ROZSTAJACH”SERDECZNIE ZAPRASZAMYSZEŚCIOOSOBOWE... trojmiasto.pl 'Nareszcie razem!' Agnieszka Korejba (2) Zapraszam Państwa na moją wystawę „Nareszcie razem!”. Przy... trojmiasto.pl andrzejki (2) ANDRZEJKI 2007W programie:• Zabawa z zespołem muzycznym - w salach... trojmiasto.pl Harlem Gospel Choir (7) Najbardziej znany chór gospel na świecie.Założycielem Harlem Gospel Choir... trojmiasto.pl Karaoke Bis (8) W odpowiedzi na wiele głosów za tym aby odbywały się 2 imprezy karaoke,... trojmiasto.pl Wampiriada 2007 (7) „Twoja krew ratuje życie" – pod takim hasłem ruszyła kolejna już... trojmiasto.pl SSPG zaprasza na Mikołajkowe Szaleństwo w Pianie (2) Samorząd Studentów Politechniki Gdańskiej zaprasza naMIKOŁAJKOWE SZALEŃSTWO W... trojmiasto.pl Skinny Patrini (4) Koncert electro folk : Skinny PatriniSP o sobie: nie jestesmy... trojmiasto.pl Andrzejkowa impreza z Dj Tiddey (14) 1.12.2007 - DJ TIDDEYStart: 21:00Wstęp:panowie - 15 PLNpanie - 10 PLNUwaga!!!... trojmiasto.pl Sylwester (2) Wybierz dobre MiejsceWybierz Restauracje PinokioDamy tobie pewność że ten... trojmiasto.pl T-Love (8) więcej trojmiasto.pl