super (1) to jest to !!!! klientka Bardzo fajnie :) (1) Cześć. Właśnie wróciłem z Andersena, byłem tam pierwszy raz i... było... Eraser misiu - opinia (1) Miejsce bardzo wajne polecam misiu
Pizza do 40 min dostarczona po godzinie i 45 min. (1) Przeczytalem te komentarze, o tym jaka smaczna jest pizza w Da Grasso, wiec... Krzysiek Wszystkiego najlepszego z okazji imienin -dla Piotra (1) Dużo zdrówka,pociechy z córeczki,szczęścia rodzinnego i spełnienia... Anna MUZYKA POD PARASOLAMI (1) KIEDY BĘDZIE TAKA MUZYKA JAK W UBIEGŁYM ROKU PRZYJEMNY LEKKI JAZZIK. TEGO... KAROLINA bardzo fajna restauracja (1) Pyszne jedzonko ; mila obsluga ; ogromne porcje ; szczegolnie polecam... kasia s rewelka (1) bardzo przyjemnna restauracja, jedyna w swiom rodzaju super jedzonko (ukłony... junior DOBRA QCHNIA JEST O.K. (1) Jedzenie rewelacja , obsługa miła , ceny średnie , i ta miła atmosfera w... Kamil ada - opinia (1) początkowo sieć dawała gwarancję dobrego, ciepłego jedzenia w przystępnej... ada Kurcze, ale sie nazarlem!!! (1) Kurcze, wcialem dwie pizze w sumie za 12zl w promocji!!! I do tego dostalem... Mistrz Jadla Nie ma to co Rodos!!!! (1) Bylam,jadlam i powiem szczerze ,ze nie ma to co stary Rodos,karmil cale... Nikita nic rewelacyjnego (1) przychylam się do opinii pana LISKA, rzeczywiście obsługa ze starymi... filipina Karolina i Robert z Sopotu - opinia (1) Po prostu REWELACJA!!!!! Na jedzonko trzeba troszkę poczekać, ale jak... Karolina i Robert z Sopotu Kasia z Gdyni - opinia (1) Wspaniala atmosfera, przemila obsluga no i oczywiscie przepyszne jedzonko.... Kasia z Gdyni Bardzo dobre jedzenie i obsługa!!! (1) Gosia Knajpeczka dla jednodniowego turysty (1) Restauracja kieruje się zasadą ,,Za jedną cenę, jedz ile chcesz; pij piwa... Tomstar niestety duże rozczarowanie (1) Po raz pierwszy i ostatni byłam gościem tej , jakże robiącej znakomite... monika Super (1) Świenty lokal, duży przestronny. Naprawde za 15 zł można sie najeść!! i jest... gorgo Takiego smaku nie ma nigdzi eindziej w Trójmieście..... (1) Po dwóch latach pojawiła się ponownie i zaskakuje różnorodnością smaków,... Magda i Sławek