Świetna obsługa i naprawdę dobre jedzenie!!!!! (1) Karol Marek - opinia (1) Super miejsce.Byłem w niedzielę, prezentowali kuchnię pod hasłem... Marek ELBLĄŻANIE - opinia (1) PRZYJECHALIŚMY Z ELBLĄGA NA DŁUGI SPACER PO GDAŃSKIEJ STARÓWCE.... ELBLĄŻANIE
Polecam!!!! .Jedzenie wyjatkowo smaczne .Obsługa taka ,jak powina (1) być - miła i szybka.. Teraz małym drukiem...szkoda AŻ, żeby taki... Anna POLECAM TE MIEJSCE!! (1) naprawde fajnie............................. dmnnnnnnnn amatorszczyzna (1) Wygląda jak posklejane z części znalezionych w demobilu po innych... orłowianin Litości tylko nie ta obsługa!! (1) Ładnie przyjemnie zrobiony pub w centrum Gemini "Silver screen". Zastanawia... rysiek M. - opinia (1) Całkiem przyjemna atmosfera, miła obsługa. Godne polecenia :-) M. Super niespotykane smaki (1) Witam Polecam każdemu łasuchowi nie tylko czekolady ale pyszne desery i... Meggi PB - opinia (1) Beznadziejna nieprofesjonalna , arogancka obsługa, psuje całość dobrych... PB PB - opinia (1) Wielokrotnie jadałem w tej knajpce i prywatnie i biznesowo i na ogół byłem... PB Wyjątkowo dobre miejsce! (1) Dla kogoś kto chce niedrogo zjeść i lubi tzw. "chińszczyznę" to jest idealne... hotora kocham was!!! (1) Uwielbiam tam jeść! Swietny wystrój, kameralne wnetrze(co może być jednak... Julia jest ok:) (1) nie bywam tam często bo mam madison nie po drodze ale jak juz zajde to... julka super-polecam (1) Fajna obsługa, mozliwość zamawiania dań na wynos, przystępne ceny i genialne... zadowolona a mogło byc tak pieknie (1) nie wiem co się stało z tą knajpą ale aktualnie juz tylko pizza jest... niezadowolona Alicja - opinia (1) Od kilku tygodni w każdą niedzielę spotykamy się calą rodziną w Malinowym... Alicja Kasia - opinia (1) Naprawdę najlepsza pizza jaką jadłam, wszystkim polecam Kasia OH NIE (1) Ludzie!! Podgrzewac wegorza w mikrofali a potem na ryż? Dramat!! Albo... ADAS spokojne miejsce na wypicie piwka i popatrzenie na fajne dziewczyny (1) dla mnie BOMBA !! Bartezik