ładne miejsce ze snobistycznymi pretensjami (2) Zielony Dwór kusił nas od dawna zewnętrzną fasadą. Kilka dni temu poszliśmy... kora Polecam (1) Bardzo dobre jedzenie. Miła obsługa. Polecam. Tomek Kamień z serca... (1) kamień z serca mi spadł,ze to tylko remont i już z niecierpliwością czekam... Cleo
Chyba mi sie podobalo :] (1) Restauracja super elegancka acz ceny takie se.:P Jedzonko tyz bardzo dobre... Oshato Niezadowolony klient !!! (1) Tak okropnej obsługi nigdzie nie spotkałam, panie wręcz chamskie,... klient CAJKIEM FAJNIE (1) BYLAM W TEJ RESTAURACJI ZARAZ PO OTWARCIU I BYLAM NIEZADOWOLONA. pOSZLAM TAM... SLUBKA Karolina - opinia (1) Piękny lokal, wystrój wnętrza z dużym wyczuciem smaku. Oryginalne smaki,... Karolina Fajny klub (1) BARDZO FAJNE MIEJSCE :) za dnia kawiarnia a wieczorami klub z super muzyka,... Dorotka jest niezle (1) Ogolnie lokal jest OK, obsluga - zalezy od ekipy, czasami przesympatyczne... ania Bardzo dobra restauracja (1) Mialem przyjemnosc organizowania w restauracji VNS bankietu biznesowego.... Piotr pierwsza klasa (1) jedzonko aż palce lizać. Jeśli do tej pory chińszczyzna kojarzyłą ci się z... joodash Sympatyczna pizzeria (1) Absolutnie zgadzam się z poprzednikami odnośnie obsługi - jeszcze nie... Kubuś Fatalista Polecam (1) Jestem w Zielonym Dworze raz na 2 miesiace i czuje sie tutaj jak u dobrych... bywalec miejcowka inna niz wszystkie (1) Rewelacja na maxa!!!Dziewczyna mnie tam zaprowadzila ostatnio i powiem... barteq z gdanska sezon tuż, tuż .... (1) chodże do Klippra co tydzien swietna atmosfera , jedzenie bardzo smaczne... Ado przecietnie (1) arek ok pub (1) jw jk ciepla wodka (1) ciepla wodka, brak kieliszkow do wodki, slaba atmosfera xxx REWELACJA (1) Zupełnie nie rozumiem dlaczego piszecie takie rzeczy o tej moim zdaniem... Beata Anka - opinia (1) Mieliśmy tam obiad weselny pod koniec 2006 roku, wszystko sprawnie... Anka