same pozytywy godne polecenia! (1) smakowite jedzonko,rewelacyjne zapiekanki i pyszne hot-dogi,jadlem tez... bartek pychota-wspaniałe jedzenie! (1) jedzenie rewelacyjne,szefostwo fachowe,same superlatywy,polecam... czarenka ten i zaden inny (1) trollstorm co weekend! meg
energia i nastrój (1) pierwsze odczucie - zdumienie, z zewnątrz wygląda niepozornie, w srodku... Irenn A ja tam bede chodził (1) Najsmaczniejsza Pizza, fajna muzyka a i mecz piłki nożnej mozna zobaczyc w... Tolkuś Ania - opinia (1) Jedzenie poprawne. Niestety można palić a FATALNA wentylacja nie pozwala... Ania Pinokio jest super!! (1) w Pinokiu zawsze miło i smacznie! O! Anka ... (1) Mogę śmiało polecić każdemu. B. dobra obsługa rewelacyjny smak naleśników... Fokia Miłe zaskoczenie (1) Bardzo fajny klimat, ciezko opisac, to trzeba zobaczyc:) Troche lipa z... yogi Najlepsza chińska kuchnia w Trójmieście (1) Jestem częstym bywalcem w chińskich restauracjach, nie tylko w Trójmieście,... Marco Elegancko i dostojnie (1) Lokal spełnił moje oczekiwania. Ceny nie są niskie, ale też i takich nie... Tom nie polecam (1) nie polecam. nie za czysto. lokal przesiąknięty wyziewami z kuchni i dymem... ella :) (1) Bylam w tej restauracji ostatnio i musze przyznać ze trochę się polepszyło:) kiki świetne dania z makaronem (1) Penne z kurczakiem w sosie śmietanowym jest super dla tych którzy nie lubią... k. ... (1) od kiedy pojawiła się ta kanjpa w Orłowie to od tego czasu bywam tam bardzo... Aleksandra :))) BARDZO POLECAM wszystkim (1) Jedzenie ciekawe, choć osobą na niewłaściwym miejscu jest pan Mariusz, który... smakoszka :-(( (1) Witam, niestety bardzo się zawiodłam, nie wiem kto tam gotuje, ale jedzenie... Anka świetny klimat!!!!!!! tak trzymać (1) atmoswera super, można pogadać, potańczyc ceny przystępne, obsługa... ala fajowsko (1) bardzo fajna knajpka i czadowe imrezy :)) andrzej bardzo mily Zarzad : ) (1) carisma