Aloha CICO :) (1) Bylam juz dobrych kilka razy w tym miejscu (pyszna babeczka jogurtowa czy... Mag coraz mniej na talerzu (1) Byłam czestym bywalcem resteuracji i chyba już nim nie bede bo na talerzu... monika ok (1) Widac ze ludzie nigdy nie pracowali w gastronomi( ci ktorzy narzekaja... Przemek
Jedzonko warte grzechu :) (1) mmmm... mniam :) za każdym razem kiedy przychodziłam i bede przychodzic sama... alicia5 Tajlandia i marchew? (1) Byliśmy tam z żoną i mają lekkiego pecha, że miałem okazję jadać pad thaia w... tejon Rozczarowanie (1) Bardzo wysokie ceny w stosunku do wielkości porcji. Za kilka łyżek karkówki... Tomasz Sorek arena iris - opinia (1) Cudowne, magiczne miejsce... Nadaje się idealnie zarówno na romantyczne we... arena iris @ (1) Wspaniałą caipirinhe dostalam wielka pyszna i orzezwiajaca. miodzio mckiewixcz Nic specjalnego... (1) Dzisiaj byłyśmy w Pinokiu z koleżanką... Duży minus za dym papierosowy... Mała Mi A ja polecam! (1) Jedzenie najlepsze na świecie, miła i fachowa obsługa, a jak ktoś się nie... histeria A właśnie, że jest OK! (1) Dla mnie sosy nie mają za bardzo znaczenia, bo rzadko używam, ale mąz... Lidia SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Byłem (pierwszy i ostatni raz ich pseudogościem) skandalcznie potraktowany w... maciej fidecki jest ok. (1) Jak na restaurację w hipermarkecie, to dają znacznie więcej, niż można się... najedzony RUCOLA (1) Wspaniała rstauracja wszystko bez zarzutu jedzenie niesamowicie pyszne tylko... Adriano_6 dla malo glodnych, majaaaaacych duuuuuuuuuuzo czasu (1) 1. Zanim podejdzie kelnerka z karta - 20 min. 2. Zanim podejdzie kelnerka... Kasia Fatalna restauracja (1) Restauracja z najgorszą obsługą na całym Pomorzu Klient Fastfood (1) Jedzenie marne. Za te ceny powinno byc co najmniej sensowne, a jest jak z... Poke niebo w gębie (1) Witam. Naszą trzecią rocznice ślubu postanowilismy obchodzić w tejże... Agata i Przemek Wzrost ceny na 19,99 (1) Bardzo fajna knajpka. Co prawda cena wzrosła o 5zł ale to tak mało w... Rybka Byłem pierwszy raz (1) Jak zwykle będąc co roku w Gdyni z żona jemy w "Siódemce" przy Skwerze... imek46