Grecka wyspa smaków w 3mieście (1) Pomimo wysokich cen (od 40-50zł w górę) warto odwiedzić tą restauracje i... alternativa Mniam, mniam (1) Gorąco polecam to miejsce na romantyczny wieczór, urodziny, czy trudne... Filolog trudno o jednoznaczną opinię ale... (1) Skusiła nas reklama, że w soboty i niedziele Rozmaryn proponuje 50% zniżki... Aga&Tomek
Goraco polecam (1) Bardzo miła obsluga , wyśmienite jedzonko i domowa atmosfera - to gwarancja... Magdalena Kurczewska-Svensson szczerze polecam (1) dobre miejsce na chwilę wytchnienia, czekolada fantastyczna, mam nadzieję,... Magrat najgorszy sphinx w trojmiescie (1) dosyc czesto jadam w sphinxsie ale w tym bylem ostatniraz, ostatni wybralem... kajtos;) Bardzo polecam - bede tam wracal! (1) Odwiedzilem ta restauracje wczoraj. Od razu spodobala mi sie serdeczna... Thomas Lost Dziękuje.... (1) W restauracji VNS zaczęła się nasza podróż poślubna.. a było to 11 września... Aga ratunku (1) tragedia!!zamowilam zupe i jest nejadalna po prostu!!slodka woda...w tym... fanka chinszczyzny co prawda my zawsze tylko na telefon... (1) ... i nigdy nie bylismy w srodku, ale dowozona pizza jest naprawde pychotka,... my znakomite!! (1) wystroj bardzo przytulny,znakomita late w wykonaniu rozesmianego... Agnieszka Super klimat, wyborna kuchnia (1) cudowne miejsce na kolację we dwoje, imprezę w wiekszym gronie, spotkanie... gagatka kolejna wizyta, kolejny strzal w 10 (1) Co tu opowiadac, lepszego sushi nie jadlem... pyyyszne. Spicy Tuna maki... jashiu Polecam (1) Mila sympatyczna obsługa bardzo dobre jedzenie profesjonalna organizacja... jay-z Rewelacja! :) (1) Jak w tytule - po prostu rewelacja! Takiego miejsca brakowało w 3city! :)... Alka Wesele - tylko w Karczmie Trzy Dęby (1) Witam, właśnie wspólnie z moją swieżo poślubioną małżonką dochodzimy do... Nowożeńcy Gdyby nie ta obsluga...... (1) Gdyby nie ta obsługa byłoby miło..... na jedzonko czekaliśmy na miejscu 40... Niezadowolony..... najlepsza pizza w trojmiescie (1) Nie zgadzam sie z wieloma negatywnymi opiniami, bylam tam nie raz i bardzo... Aleksandra Lazio.... (1) Pracowałam tam kilka dni w lato. Powiem tak: nie wspominam tego dobrze.... studentka warto wiedzic o tym barze:) (1) dobre jedzonko-buleczki z opiekacza,tortilla 1 klasa,gyros rollo nie do... mariusz