fajne miejsce na dobre spedzeie czasu (1) super lokal wystoj rewelka niewiem o co chodzi tym ktorym sie niepodoba.... marek co z obsługą klienta ?:( (1) Trzeba przyznac, ze pomimo cen (ceny są na poziomie gdyńskiej knajpy La vita... jg Gość - opinia (1) Jedzonko baardzo smaczne: zupa toskańska z pierożkami z nadzieniem z... Gość
bardzo.bardzo.... (2) tesknie bardzo za moim ukochanym delfinem, ale konic wrzesnie jestem, nie... Kasia z H. zadowoloneni klienci (1) byłam tam z rodziną na kolacji,smacznie,miło,elegancko-mozna nawet... mamagdańsk Gorąco polecam!! (1) Naprawdę klasa sama w sobie! Wybór potraw jest spory, obsługa bardzo miła.... Koszał Godne polecenia (1) Naprawdę rewelacyjna kuchnia i obsługa bardzo mila. Musze powiedzieć, że... Wojtek i tak,i nie (1) kilka razy bylam klientka tutta mia.. jezeli chodzi o właściciela to okazał... Aga słabo.. (1) swojego czasu bardzo często odwiedzałam Siestę, byłam zadowolona ze smaku... Aga Wesele w Harnasiu:))polecam!! (1) Miejsce na wesele-rewelka;)Estetyczny wygląd sali. Nieprzesadzony w... Kasia &Ziemowit Z kazda wizyta lepiej... (1) Przyszlo lato i przyszly kolejne wypady na sushi, przez ostatnie miesiace... jashiu Polecam. (1) Mieliśmy tutaj przyjęcie weselne... restauracja 1 klasa! Polecam wszystkim..... MM Gabe - opinia (1) Nie dość, że spóźnili się z otwarciem, to jeszcze na posiłek czekałam pół... Gabe czekoladka Rewelacja! (1) Najlepsza knajpa w 3miescie !:) PS.kompetentna obsługa, którą pozdrawiam... wielbiciel przerost formy nad treścią (1) Obsługa, to udająca arystokrację. Jakość obsługi jest dużo lepsza w barze... Waldi Perfekcyjna obsługa, piękne otoczenie, smaczne jedzenie (1) Ceny dość wysokie, ale w pełni uzasadnione. Uważam się za kuchennego... Waldi NAJLEPSZA PIZZA W TRóJMIEśCIE !!! (1) Jadam w Zapiecku prawie codziennie, przetestowałam już prawie całe menu,... Anima jadałem tam wielokrotnie (1) ...chociaż dawno nie byłem (na wiosnę ???) Uważam ,ze w takim miejscu... Jacop Gratulacje (1) Wspaniały pomysł i co najważniejsze, świetne wykonanie. Od razu widać jak... Katarzyna Knapińska nic dodac nic ując (1) jedzenie bardzo dobre obsługa też bobra. słuchajac wczesniejszych wypowiedzi... ben