WSPANIAŁA RESTAURACJA NA RODZINNE IMPREZY (1) Poraz kolejny jesteśmy ogromnie zadowoleni z gościnności, którą otoczono nas... Ania i Artur Pozdrowienia (1) Bardzo fajnie miejsce na spędzenie wolnego czasu. Polceam menu oraz... Morpheus Magdalena - opinia (1) Bardzo mi się podobało takie mini przedszkole - szczególnie dwie miłe panie,... Magdalena
tam jest naprawde fajnie (1) obsluga usmiecha sie od samego wejsci, barman od razu do Ciebie zagada,... jazzman Kaska - opinia (1) mile miejsce godne odwiedzenia... negatywne opinie umieszczone ponizej sa... Kaska Wielkie Rozczarowanie (1) Stolik zamówiliśmy z tygodniowym wyprzedzeniem. Na miejscu okazało się, że... Ewa M - opinia (1) Drogo, tłoczno i bez rewelacji jeśli chodzi o jakość jedzenia. Poza tym dla... M Magiczne miejsce (1) Wyśmienita kuchnia i wspaniała atmosfera! Dziękujemy pani Tatianie za... Regina i Krystian bandyci a nie ochrona (1) Do parkowej chodzę często i bardzo mi się tam podoba. Niestety zastrzeżenia... znieważona Dziwie sie niektorym zdaniom... (1) Zamowilem danie. Rybe. Zapytalem Pani kelnerki o wielkosc porcji, karta... ft rewelacja (1) Gorąco polecam wszystkim którzy mają wilczy apetyt.poszedłem do lokalu z... witek Czekoladowe wspomnienie (1) Bardzo polecam wszystkim wielbicielom prawdziwej czekolady. Mieszkam w... justyna Dobre jedzenie ale baaardzo drogie (1) Dobre mają sushi, ale bardzo drogie! Ciężko znaleźć miejsce, gdzie sushi... jan Rewelacja (1) Dobra restauracja ,świetnie położona ,czysta ,profesjonalna obsługa-co teraz... warszawiak Małgorzata z Torunia - opinia (1) Już do naszej rodzinnej tradycji weszły wizyty u Ewy. Być w Łebie i do Ewy... Małgorzata z Torunia CUD MIÓD (1) MOIM ZDANIEM JEST TO JEDNO Z NIEWIELU MIEJSC NA TAK WYSOKIM POZOMIE JEŚLI... KASIA na rodzinny obiadek okolicznościowy polecam (1) Jeśli masz ochotę na nieco odmienne pierożki w dodatku z możliwością... Dorota Gdanska Perla (1) W dniu dzisiejszym odwiedzilismy super restauracje nad motlawa. Restauracja... Gosienka Błogo ! (1) Nastrojowe (rzeżby, obrazy, muzyka), przytulne (mięciutkie kanapy i fotele)... Maria nareszcie!! (1) nareszcie jakis klub, gdzie mozna isc niezalesznie od godziny, mozna przyjsc... DeVilio