NAJGORSZE MIEJSCE W SOPOCIE !!! (2) Nie dośc, że restauracja wiecznie zadymiona to obługa wysoce... Nati jak dla mnie najsmaczniejsza pizza w Pruszczu (1) szeeedar Masakra,tragedia,mega porażka (1) Knajpa kiepska,juz nigdy tam nie pojdziemy,porażka po calosci,obsluga i... Grzegorz B.
OKSYWIE:) (1) klimat jak w piwnicy ale ogólnie bk bo to nasza osiedlowa pizzeria i ją... Wojtas barbarita - opinia (1) Obsługa bardzo fajna, piwo tanie, atmosfera rewelacyja, jedzenie smaczne, barbarita Błagam zmieńcie muzykę! (1) Klub jest fajny ale muzyka skoro koniecznie musi być klubowa(choć nie licuje... Weronika PECHOWY DZIEŃ ??? (1) Ostatnio wraz z koleżanką postanowiłyśmy zajść do STAREGO DOMKU. Pora była... Ania i Agnieszka jakies forum czy cosik (1) znalazlem jakies forum jadalni. nie wie ktos czy to oficjalne forum???na... Pionek W Klipperze już wiosna! (1) Można usiąść na tarasiku i ... czuć się nad morzem. Wydaje mi się, że... Kliperomaniak suuuper (1) chyba wszytko zostalo tu juz powiedziane !!! restauracja w skali 1-5... pawel nadymione i śmierdzi (1) w lokalu nadymione strasznie, oddychać się nie da, niby mają wentylatory... piotrek REWELKA TO ZA MALO POWIEDZIANE (1) nic dodac nic ujac jedzenie swietne idealnie dostosowane dla potrzeb... leos awiec C.D. Do Autora AMatora (1) moge tu przytac wiele wrazen z pobytow w orientalnych restauracjach...ale... pawel DO AUTORA "AMATORA" (1) Niestety nie moge sie z Toba zgodzic gdyz zwiedzilem wiele restauracji... paweł Pychota (1) Krótko mówiąc: jedzenie jest bardzo smaczne, a opiekane ziemniaczki to poezja. bolo Super (1) Poprostu rewelacjia. nigdzie tak dobrze jeszcze nie zjadłem z zona i... klient zadowolony klient (1) Bardzo fajna restauracja z bardzo dobrym jedzeniem po przystępnych cenach.... andrzej Najlepsza restauracja w Gdyni (1) Wyśmienite jedzenie (ostatnio zachwyciły mnie krewetki na gorącej patelni z... latomek nie ta usługa i nie te ceny...........a szkoda. (1) Zamówiłem trzy najbardziej "flagowe" zupy: żurek,grzybową i biełuchę(wersje... SCJ gratisowe atrakcje (1) druga wizyta w Lazio z moim lubym (w marcu) bardzo mile mnie zaskoczyła.... lisa