Lody z Biedronki za 17zł (1) Patrzymy w menu, są lody. Drogie bo 17zł, ale co tam, weekendowy spacer,... Michał !!!!!!!!!!!porażka!!!!!!!!!!!!! (1) Cała wycieczka na 'koniec świata' okazała się nic nie warta. Wysrój... vito DOROTKA I JAN - opinia (1) Jedzenie bardzo smaczne i stosunkowo tanie. Bardzo lubimy tam jadać i... DOROTKA I JAN
Co się stało z Sphinxem????? (1) Byłem wczoraj z rodzinką na obiadku (chodziliśmy tam dosyć często i zawsze... zawiedziony klient Świetne zmiany... (1) Byłam 18 kwietnia tego roku aby zaspokojić swoją ciekawość. Wystrój na stary... Aisza TRAGEDIA!! (1) Obsługa robi łache ze wogóle moze coś przywieść, czekamy i czekamy a... leszek pit - opinia (1) Kelnerzy rewelacyjni - skulturalni, sympatyczni, dyskretni. Polecam... pit Polecam wszystkim łasuchom czekolady ... i nie tylko (1) Miłe, przyjazne miejsce - można się zasiedzieć:))) A czekolada piernikowa... Gosia Sebastian Kotarski - opinia (1) Witam często bywam wraz z moja nażeczoną w uroczej Karczmie. Jestesmy nia... Sebastian Kotarski Polecam :-) (1) Bardzo fajna kawiarenka....bylam tam ostatnio ze znajomymi i co nas milo... emilka ..hmmm.. (1) niby to wszystko fajnie wygląda, ale jakoś jest już znane, ktoś się chyba... podróżnik Mniam Mniam :-) (1) Bardzo przyjemnie i miło Fajne promocje ARTUR Miło i smacznie (1) Choć z zewnątrz budenek strasz i wygląda raczej ja krematorium niż... Cleo Piotr - opinia (1) Bardzo fajny wygląd i wystrój, miła obsługa, jedzonko bardzo dobre i ładnie... Piotr BEZNADZIEJA !!!! (1) Przy wejsciu Pani Kelnerka od razu krzyknęła: BRAK MIEJSC ! Na nasze... Meksykanin Rewelka (1) Byłem w sobotę, i jest extra, takiego klubu brakowalo w Gdyni, nareszcie... slowman Thai Hut ... ohh yeah... give me some ;) (1) Bywalem w tej restauracji nie jeden raz i za kazdym razem wychodzilem... Pieczka zdecydowanie wszystkim polecam!!! (1) pyszne jedzenie , najlepsza chinska kuchnia w trójmieście , sympatyczna... tomasz UWAGA !!!! (1) Lokal jest do bani. Jedzenie mierne i srednio "meksykanskie". Poza tym... Meksykanin d - opinia (1) fakt, obsługa dobra, szybka i miła, jedzenie naprawdę takie sobie, żadna... d