obsługa ze wsi (1) lokal jest swietny,zaluje jedynie ,ze obsluga fatalna,proste... Maks Krotko (1) Jedzenie dobre, obsluga dobra. To plusy. Wystroj i czystosc sali pozostawia... Poke Tandeta i mizeria (1) Fatalne jedzenie, brudno i relatywnie wysokie ceny. Klasyczna odpustowa... Gal
PIzzeria Trendy -okropność (1) Pizzerię Trendy znalazłam na jakims Forum ...ludzie byli zachwycen,i więc... bet Wstyd !!! (1) Wstyd mi bylo bo goscie nie mieli co jesc a niby najdrozsza i najlepsza... zawiedziona Popsuło się!!!! (1) Popsuło się!! Kiedyś chodzilo sie tu na najlepsza pizze w Sopocie, teraz... hiolka jestem bardzo zawiedziony! (1) Wybrałem sie do restauracji z żoną, która akurat tego dnia świętowała swoje... MK Marcin - opinia (1) Restaruracja dzieki ciekawemu i niebanalnemu wystrojowi oraz naprawde milej... Marcin W sam raz coś na ząb (1) Korzystamy głównie z dowozu, szeroki wybór, polecam ryż smażony z kurczakiem... Kasia Anna Michałowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona że odkryłam to miejsce.Jedzenie... Anna Michałowska :) (1) Zgadzam sie, z wizyty na wizyte coraz lepiej:) no i obsluga rowniez miła.... karolina MIŁE MIEJSCE (1) Miła i spokojna enklawa na ruchliwej ulicy Dmowskiego. Polecam placek po... Anka Jedzenie pierwsza klasa (1) Nie ma drugiej takiej pizzy w gdansku!!... Polecam ta pizzerie poniewaz... Bart187 Po zeszłej sobocie... (1) Polecam gorąco. Jestem prawie, co tydzień i za każdym razem super się... Klio :) (1) dziewczatka najlepsze cafe w 3miescie ba w Europie:D nie ma lepszej... asik:) w dobrym klimacie ze smakiem (1) To co dla mnie najważniejsze czyli klimat i smak na dobrym poziomie.... przewodnik wycieczek krzy(kli)wa obsługa w krzywym domu, z ciasną toaletą za 3 zł (1) Na posiłek czekałem 40 minut,choć miał być za 15. Chyba dlatego że panie... przewodnik wycieczek klient (1) bardzo przytulna pizzeria, miła atmosfera, dowóz na telefon zawsze na czas,... stała klientka Wesele w VNS (1) Obsluga rewelacyjna!!! Wyprawialismy wesele w VNS 28 lipca 2007.... Lukasz i Paulina placek po zbójnicku przepyszny, polecam!!!!!! (1) Małgosia