Smacznie z małym ale.. (1) zamowiłam pierogi szpinakowe, bardzo dobre ale dosc drogie i jednak małe... Monika super pizza ! (1) Byłam wczoraj. Po prostu rewelacja. Smacznie, niedrogo i czysto. Obsługa bdb... Magda Goraco polecam (1) Bywam w Pueblo 2-4 razy w miesiacu. Nigdy nie spotkalam sie z... Axis^
coraz slabiej.... (2) Witam serdecznie, zgadzam sie z opinia Pani Sz. narzekajacej na obsluge... Julia Kresy (1) Wspaniała restauracja. Panuje wspaniały klimat i atmosfera. Pani Tatiana... gorgo dajcie spokój (1) juz tam nigdy nie pójdę- zanim sie doczekałam az łaskawie mnie obsłuża to... alka nie rozumiem aż tak złych ocen (1) Przeczytałem wszystkie złe oceny i aż bałem się iść. Przyjemnie się... mario Polecamy gorąco! (1) Byliśmy tam w sobotę razem z narzeczonym na obiadku. Zjedliśmy pyszne i... silek Dobra Quchnia warta grzechu (1) Dobra Quchnia to idealne miejsce do przezywania rozkoszy podniebienia.... Agnieszka polecam (1) SUPER ! Daniela aliena - opinia (1) jedzinko super, warto sie tam wybrać nawet na romantyczną kolacje polecam aliena RAJ NA ZIEMII (1) Kocham tę restaurację!!! miyu Najlepsi z najlepszych !!! (1) Powiem tak. Uwielbiam jeść. Moje wojaże po świecie zawsze znaczę szlakiem... Sławomir Lewandowski Rewelacja:) (1) Zachecona opiniami postanowilam sie tam wybrac i musze przyznac ze jestem... magicks ochrona (1) ochrona nie rozroznia obuwia sportowego od innego i przez tonie wszedłem... defensywny Nie można tu nie przyjsć!!! (1) Gorąco polecam wszystkim koneserom naprawdę dobrej kawy i nie tylko!!!! wybredna nie polecam (1) tragiczna obsługa... nie zdazylem nawet wygodnie usiasc a podeszla do mnie... Kamil Smakoszom odradzam (1) Wczoraj odwiedziałm Kansai. Wcześniej czytałam wszystkie zamieszczone tu... Maga bardzo milo (1) odwiedzilam Was przez przypadek i nie powiem...... bardzo milo,az chcialo... andzia TYLKO DLA CIERPLIWYCH, Z GRUBYM PORTFELEM, NA DIECIE I Z DUŻĄ WADĄ WZROKU!!! (1) Porażka! Na herbatę (letnią wodę w niedomytych filiżankach, na obtłuczonym... Agnieszka