Super (1) Restauracja jest bardzo ładna a najbardziej podobał mi się jej wystruj jest... Asia obrzydliwe i wstrętne (1) ... nie było tak jak w karcie, a pizza wyglądała jak odgrzewana, ceny... riki DNO ! (1) obsluga niemila ! dostalem niekompletna pizze ! a i niektore talerze nie... Pablo
co innego zamawiasz co innego przysylaja (1) zamowilem pizze do domu. w jej skladnikach mialo byc wiele , otrzymalem... ZDEGUSTOWANY Polecam (1) Swietny klimat, super obsluga. Prosze nie zmieniajcie nic! Rewelka. Takie... Bartez Pyszne i proste! (1) Bylam juz w resturacji Navruz dwa razy, i obydwa wspominam bardzo dobrze.... Emi Sprawdzilam sama (1) Nie przestraszylam sie negatywnych komentarzy i sprawdzilam te restuarcje,... Emi K - opinia (1) Fajny wystrój , lecz same desery słabe- deser lodowy bezpłciowy , owoce bez... K K R E S O W A=======B E Z K O N K U R E N C Y J N A======== (1) wspaniała atmosfera,doskonała obsługa,wyśmienite potrawy,do tego miła i... E.J.ZDANOWSCY KRAKÓW GODNA POLECENIA RESTAURACJA (1) ODWIEDZIŁEM RESTAUCACJE BARRACUDA 11SIERPNIA I MUSZSE POWIEDZIEĆ ZE MIŁO... MACIEJKA!!!! nigdy więcej....proponuje wymienic obsługe i zainteresować się (1) napewno więcej mnie tam nie zobaczą,fatalna obsługa przebija... Vanessa Super (1) Jedzenie dobre wystroj sympatyczny, mozna nawet zamowic kareoke wieczor.... magda kupiec Wielka przykrość dla wlaścicieli psow -ostrzegam!!!!!!!!!! (1) Do niedawna byłam wielką fanką tego lokalu. Spotykałyśmy się z... iwona gorgol Super lokal warty polecenia (1) Moim zdaniem rewelacyjny lokal który szczerze polecam każdemu .Super... mrMarios Jakie piwo? (1) Mam pytanko-jaki browarek mozna wypić - tradycycyjny Żywiec - czy coś... concrete :) (1) przecudowne barmanki, miła atmosfera, bardzo fajny wystrój. Po prostu... cali dno (1) na zamówioną do firmy w Oliwie pizzę czekaliśmy prawie 2 godziny, kierowca... nabrana firma małe porcje!!! (1) polecam: la Vita fajna restauracja, dobre jedzenie, ładna knajpa, tylko... Sowa byłam w tej restauracji (1) wystrój i serwowane jedzenie przerosły moje wyobrażenia. Było po prostu... małgosia ... (1) Musze przyznac ze naprawde fajne miejsce , moze obsługa mniej sypatyczna ale... Asia