stary raj (1) wspominam wlasnie schody prowadzące na górę na strych...pamietam cudne... v. smacznie i szybko (1) zamówiona pizza dotarła w kwadrans - gorąca, pachnąca, smaczniutka. Polecam warnenka ada - opinia (1) knajpka ogólnie bardzo fajna,jedzenie dobrze i obsluga takze mila... polecam ada
Trzeba coś tam zmienić (1) Jestem bywalcem tego lokalu prawie od jego powstania pizze oraz obiady były... niezadowolony zamiast ochrony bandyci (1) od lat co roku latem chodze chodze do parkowej i zawsze sobie chwalilem to... zawiedziony Sopockie knajpki dla emerytów? (1) Środek wakacji, piekny wieczór, godz.23, przez "Monciak" trzeba się... Gdynianka W sumie dość przyjemne miejsce (1) Ceny jedzenia w miare przystepne, porcje srednie jesli chodzi o wielkosc,... A. Rewelacja (1) Chodze do wielu restauracji ale od teraz na dluzszy czas bede chodzic... gregori soboty rewelka!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) w soboty ten mily i elegancki pabik zamienia sie w imprezownie a kto by... graska Ciekawe miejsce. (1) Byłem w tej restauracyjce sporą ilość razy, jedzenie doskonałe, obsługa... fwraven Lubie ten lokal :) (1) Jem tu nie od dziś i jakoś obsługi oraz jedzonka się nie zmienia, zawsze na... młody SUPER (1) Przez 2 tyg. tam jadłem i jedzenie było pyszne :) pozdrawiam naszego... jacek Dziękuję za cudowny wieczór panieński! (1) Chciałabym podziękować, za pomoc w organizacji REWELACYJNEGO wieczoru... Tysia Super miejsce!! (1) Zorganizowalysmy tam wczoraj wieczor panienski i musze przyznac, ze bylam... Ola KobietaFatalna...* - opinia (1) Lokal poleciła mi koleżanka, pomyślałam, że warto go sprawdzić więc udałam... KobietaFatalna...* mega...mega.. (1) yaRo JUZ ICH KOCHAM :D (1) Dzisiaj odbyl sie panienski wlasnie w Andersenie!!!!!! jesli ktos szykuje... klientka :) Rewelacja (1) Byłam ostatnio po raz pierwszy w tej restauracji i jestem zachwycona.... Natalia Przyjemny lokal (1) Duży plus za toaletę przystosowaną dla inwalidów. vertte Zależy kiedy (1) Polecam to miejsce po sezonie. W trakcie jego trwania ciężko złożyć... Gdańszczanka