Zbyszek - opinia (1) Bardzo przyjemny mały "lokalik" ,właściciel szalenie sympatyczny,jedzenie... Zbyszek Polecam :) (1) Pizza naprawdę bardzo dobra, w dodatku tania (od 9 do 14 zł). Szybcy i mili... Recepcjonistka 70 minut czekania na posiłek ! (1) Niestey... restauracja zrobila na mnie bardzo zle wrazenie, poprzez obsluge... glodny
bulwar zobowiązuje.... (1) ...miejsce klimatyczne - bulwar, port, morze... szkoda, że nie potrawy.... architekt Żałosna obsługa (1) Pierwszy raz w zdarzyło mi się zostac poproszonym o zwolnienie stolika, po... Jarek przypadkowa klientka (1) wczoraj bylam , za dwa piwa zaplacilismy 28 zl!!!!! to juz totalne... maggie Wesele w Krolewskim (1) W dniach od 11.08.-13.08.2007 goscilem wraz z goscmi z Niemiec w zwiazku z... Gosk Richard Wielki żal, że odkryta dzien przed wyjazdem... (1) Od dnia przyjazdu przyglądałyśmy się neonowi Restauracji Kresowej z naszego... Ania i Emila fajnie jest (1) marta tragedia (1) marta Lokal piekny i widok z tarasu super niestety obsluga do bani (1) Kelner malo rozgarniety przy paru osobach nie byl w stanie sprawnie... Maciej moja ulubiona restauracja w Gdyni (1) Zdecydowanie moja ulubiona restauracja w Gdyni, rewelacyjna sola z... lu Przyjemna (1) Bardzo przyjemna restauracja. Duże porcje. Dużo dań. Dużo pieniędzy tam... -stara panna- Na jedzenie do Zieleniaka ;) (1) Sympatyczna restauracja. Według mnie to ten remont bardzo wiele poprawił ;)... Studencina Rewelacja (1) Zabrała mnie tam koleżanka. No było bardzo fajnie i przyjemnie. Super... Miluś Panorama (1) Extra jedzenie, Extra obsługa, zresztą wszystko EXTRA ;D Sądzę, że każdy... -koleś- Renata Fikier - opinia (1) Byłam w biopiekarni w Gdyni na ulicy Dworcowej i jesten bardzo mile... Renata Fikier cos nie tak :/ (1) kilka dni temu wróciłem z wakacji , zamówiliśmy to co zawsze , ale tym... wojo eee (1) ostatnio jadlem tam karkowke i jakos zulem i zulem jak kapcia...o dziwo... pizaman 20.08.2007 (1) Jesteśmy z meżem b.czestymi goscmi w Pasibrzuchu w Manhatanie i zawsze... Anna