very goog choice! (1) Super klub, świetna atmosfera, miłe towarzystwo i do tego przystępne ceny!... DZIK chce się wracać (1) tylko jak otrzymać kartę lojalnościowa? tomi rodzic - opinia (1) Osowa uboga jest w kawiarnie, a to wspaniałe miejsce, gdzie można pójść z... rodzic
całkiem, całkiem (1) Knajpka przyjemna, choć wysokie wnętrze odrobinę odbiera przytulności. Za to... ola DIabelsko GUSTOwna (diGusto) (1) Najlepszą pizze jaką jadłem serwują właśnie tutaj. Każda pizza jest... GalatH Miłe zaskoczenie (1) Byłam ostatnio z przyjaciółmi w gdańskim Barbadosie i cóż...bardzo mile się... kataringa Wspaniałe wnętrza, profesjonalna obsługa (1) W dniu 25.08.2007 organizowaliśmy w Restauracji Hotelu Królewski przyjęcie... Magda i Michał beznadziejna obsługa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) wczoraj byłam po pizze w pizzerii TINO na legionów, wraz z moim chłopakiem.... Monia84 :) Wreszcie !! Takiego miejsca w Sopocie brakowało! (1) Pub ma swój klimat! Obsługa.... barmani nie Tylko robią drinki (na... Zizu Wesele w Krolewskim (1) Jedzenie: rewelacyjne Ocena ogólna: bardzo fajny... Richard Gosk JAK SIĘ BAWIĆ TO TYLKO W RESTAURACJI HIPODROM!!! (1) Bardzo fajna, przytulna restauracja. Dzięki swojej lokalizacji zapewnia... Agnieszka SPROSTOWANIE !!! (1) Witam.Chcialbym sprostowac bardzo wazna rzecz.Miejsce w ktorym Pani byla NIE... Restauracja Mysliwska super lokal (1) Najlepszy lokal w Sopocie a nawet w 3 city, super klimat i wnętrze. Nie ma... tomasz SUUUUUUUUUUPER!!! (1) Jestem zachwycona klimatem, moglabym tam przesiadywać godzinami,spokojna... Karola Szkoda że strona... (1) Szkoda, że strona klubu jest centralnie wykradziona ze strony taboo.... r4r całkiem dobre (1) pizza bardzo smaczna. dużo dodatków naprawdę jest dobre jedzenie. kate niedobra pizza (1) pizze z ograniczona iloscia skladnikow, polane nieapetycznie wygladajacym... kt podejście do gościa... (1) w Coffee Taste bywa bardzo, ale to bardzo skrajne. Była to nasza ulubiona... szm strona internetowa (1) Przydałoby sie stworzyć profesjonalną i ciekawą stronę internetową. Chetnie... stała bywalczyni Sioux jest super (1) bylem w siuxie z nazeczona na kolacji :) bardzo m\ila obsluga wystruj jak... Junior